Zuzana26 Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Dobrý den, zná prosím někdo tyto hodinky a neví zda mají nějakou hodnotu? Předem moc děkuji za odpovědi.
Daemonultimate Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 To jsou hodinky, co svět neviděl, hodnota záleží na úspěšné přesvědčovací taktice.
Rodkopf Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 To jsou hodinky, co svět neviděl, hodnota záleží na úspěšné přesvědčovací taktice. zrovna jsem to chtěl napsat, tak už jen dodám, že výše nezmíněné hodinky neznám
Karlos Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Evidentně se fotku nepodařilo přiložit. Tak dám aspoň univerzální radu jako obvykle - podívej se na www.aukro.czTam se ruských hodinek prodávají denně kvanta, v ukončených aukcích se jistě něco podobného pro přibližnou představu o ceně najde.
Zuzana26 Odesláno 2. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 2. května 2016 (upraveno) Omlouvám se, ale nejde mi vložit foto, jedná se o kapesní hodinky Molnija, rok výroby bohužel nevím, hodinky jsou plně funkční. Jsou to tyto, a děkuji za radu, internet jsem už projížděla, abych cca zjistila hodnotu, ale ceny jsou rozdílné a já bych především chtěla zjistit aspoň rok výroby, abych věděla zda mají historickou hodnotu. https://www.google.cz/search?q=hodinky+molnija&espv=2&biw=1600&bih=775&site=webhp&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjHrYqZmbzMAhWGuhoKHVAsCSgQ_AUIBigB#imgrc=QUypF1xfd3bCcM%3A Upraveno 2. května 2016 uživatelem Zuzana26
odjinud Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Tak 500 - 800,- řekl bych.Určitě ne víc jak 1000,-Na tom nezbohatneš...
Zuzana26 Odesláno 2. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Děkuji za odpověď, ani jsem na tom zbohatnout nechtěla, nejsou moje
Karlos Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 (upraveno) Jak jsem psal, cenu lze snadno a zdarma najít v ukončených aukcích na aukru. Molnije se tam prodávají velmi často.A i tady je o nich celé dlouhé vlákno, kde je i mnoho podrobnějších informací. Třeba ten rok výroby je vyražený na strojku ve formátu čtvrtletí-rok (je to ale jen na starších modelech, na novějších už to není).Viz toto vlákno: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/17925-molnija/ Upraveno 2. května 2016 uživatelem Karlos
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se