Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přeji krásný den. Nedávno jsem tady koupil od člena Longines GV z roku 2006. Avízované zpoždění bylo -10 sec. O tom, že by hodinky byly kdy servisované neví. Když dorazily a rozběhl jsem je, zpoždění je 30sec. To už je dost. Určitě si tedy zaslouží údržbu. Nevím o nikom, kdo by je dokázal tady na Ostravsku servisovat. Jak moc to, podle vás, hoří. Mám je odložit do šuplíku nebo je můžu nosit, dokud se nedostanu do Prahy (může to být i 2 měsíce) a nepředám je nějakému věhlasnému hodináři - Mechano, Frýdl? Nebo máte někdo nějakou pozitivní zkušenost tady v Ostravě s hodinkami stejné váhové kategorie ETA 7750. Kolik by měla stát ta údržba +ev. přeleštění. Na lunetě je pár škrábanců.Díky za tipy

Odesláno

Ta odchylka je dost výrazná, takže servis, respektive pošletování je asi na místě.

Pokud jde o servis v Ostravě nevím, ale zkus oslovit p. Frýdla, případně místní členy Tondaka, Valise a podobně, nebál bych se to poslat poštou po předchozí domluvě.

Cenu servisu Ti řeknou jen hodináři po otevření a zjištění, co je potřeba udělat ... těžko radit na dálku ... může to být pár stovek, maximálně však pár tisíc (nemluvě o AD). 

Odesláno

Tak už jsem tam byl. Srovnat čas by zvládli ,ale po 10 letech by to asi chtělo i promazat , pro čistit a to posílají k Bechynemu. Jiný nápad?cc 10-12tis,pry

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...