watch Odesláno 4. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2006 to Prim Orliky jsou asi opravdu idealni. Ale hodinky za tu cenu na bojovku? Na to asi prece jenom ta celozivotni zaruka neplati.
georg Odesláno 4. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2006 Pokud to jen trochu půjde, pojedu také - a beru s sebou GPS! A když bude u té chaty rovná louka dlouhá cca 250m, tak bych i přiletěl!
pakr Odesláno 4. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2006 Možná ještě lepší než Orlíky, je vzít s sebou Prim Sport postavené na kalibru 68. Nejenže také svití, ale mají i lahodných 18000 kmitů...
mechano Odesláno 4. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2006 Co takhle Polná u Jihlavy ? Tam by to bylo i s hodinářskou školou a v místním muzeu je pěkná sbírka hodin. O rybníku ani nemluvě. M
Wachn Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 Tak na tuhle akci bych se taktéž dostavil! Sice to bude znamenat menší ekologickou havárii jelikož přijedu na své Jawě
Lukáš Odesláno 5. dubna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 Ono vybrat místo nebude vůbec jednoduché, ten střed jsem navrhnul, aby to bylo tak akorát daleko pro všechny. Já samozřejmě nejlépe znám jižní čechy, ale ono je těch krásných míst v republice mnoho. A hlavně každý má to své nej - místo. Otázkou zůstává pokud chceme trošku pohodlněji užívat nějakou chajdu anebo drsně v přírodě se spacákem a pro měkoty klidně stan
watch Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 to Georg Tvoje Prim Sport sviti? Moje Sport II bohuzel ne.
Lukáš Odesláno 5. dubna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 to Wachn: Na Jawě? Na jaké a doufám, že je po renovaci to Prim: Jak to vypadá s Jawa Rider? Březen se již přehoupl, jsem moc zvědavý jak vypadají!!!
typograf Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 Tak nevím, nevím, začne to posezením u ohníčku a skončí další l.e. CH outdoor. I když ten Orlík mně pořád nějak přitahuje. Ten tak nějak do lesa patří.
Roman Šula Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 mechano: Bingo, tam můžu z Třebíče dojít skoro pěšky.
Wachn Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 Lukáš: Tahle Jawka ještě není tak letitá, aby to potřebovala 350/640 r.v. 97. Jinak můj nejstarší stroj je 1956. 50/555 typ 05, ale ani ten se renovace nedožije, jelikož ho teď zachvátil synovec...
georg Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 To se mi docela zamlouvá - kousek od dálnice (tedy jestli to je vůbec výhoda - jet po D1), kousek letiště a o muzeu jsem nevěděl, tak jukneme i tam. Mechano, máš možnost to dotáhnout do konce (ubytování atd.)?
georg Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 watch napsal: to Georg Tvoje Prim Sport sviti? Moje Sport II bohuzel ne. Svítí, ale ty starší Sport2 - ciferník měl indexy nanešeny svítící barvou a neměl minutové indexy. Mám je v modré a černé barvě (dík Mechano!).
Prokop Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 To georg: chápu, a my ostatní máme za úkol do té doby postavit hangár. To mechano: ten rybník je myšlen pro nouzové přistání? To wachn: že by slet čarodějů? Každý na svém ohnivém koštěti. Jinak teď dokončuji ty motorkářské hodinky JAWA, takže si vás asi dám do pořadníku, že ano? To Lukáš: Někde uprostřed republiky, třeba na Šumavě? Hodinky Jawa Rider už jsou v zásadě hotové, jen čekáme, až se celá skupina budoucích majitelů shodne na tom, kdo jaké číslo bude mít. To Typograf: Jó, takové riziko hrozí vždycky. To by se potom člověk nemohl nikam vydat s takovou partou kreativních nadšenců.
Prokop Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 Ha zdá se, že na vrchního organizátora byl pasován mechano! Bezva, hned člověk ví, na koho se obracet. Hlavníje, že tu funkci tak dobrovolně přijal.
pakr Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 georg napsal: Svítí, ale ty starší Sport2 - ciferník měl indexy nanešeny svítící barvou a neměl minutové indexy. Mám je v modré a černé barvě (dík Mechano!). Také mi svítí a hodinky minutové indexy mají, ale místo na ciferníku jsou na armovacím kroužku. Nenechal sis náhodou měnit pouzdro v Eltonu? Mně totiž při renovaci tento kroužek vyměnili za černý bez indexů. Ale stačilo se ozvat zpátky a bezplatně mi tam byl vrácen bílý s indexy.
watch Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 Mam relativne nove Sporty II. Proto tedy nesviti. No nic, treba bude svitit mesic.
Wachn Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 PRIM: Šmarjá, to mi uniklo, že se dělají JAWA Ridery Kde se o nich dozvím víc?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se