Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Už jsem tady psal o skupině Foo Fighters, ale moc jsem neuspěl (až na kubsona :thumbsup_anim: ). :crying_anim: Ale to se dalo čekat, protože je "méně" známá než jiné kapely, ale děláte chybu lidi, že je neposloucháte. :headphone: :D

Tak se zkusím zeptat, jestli někdo posloucháte Red Hot Chili Peppers? Tyto dvě kapely jsou mé nejoblíbenější. :punk:

Asi není třeba tuto kapelu představovat, která spolu hraje už od roku 1983 ...

A co John Frusciante (kytarista RHCP)? Myslím tím jeho sólovou tvorbu. :) To je můj nejoblíbenější hudebník.

6335680393bd57568b6cj4.jpg StadiumArcadium1.jpg

Jinak RHCP se nyní zařadí po bok dalších významných osobností na hollywoodském chodníku slávy.

Jedna z mých nejoblíbenějších písní - Soul To Squeeze -

Upraveno uživatelem Mike.
Odesláno

RHCP muzu, akorat me zklamala jejich kvalita nazivo. Chtel jsem jit na koncert, ale slysel jsem, ze prej nic moc, tak jsem si sehnal nejaky zaznamy... a opravdy spatny :(

Ale studiova tvorba je fakt dobra.

Mam rad alba Blood Sugar Sex Magic a Californication, ty jsou podle me nejlepsi ;)

A co se songu tyka, tak asi nej je Road Trippin a Around the world...

Odesláno (upraveno)
RHCP muzu, akorat me zklamala jejich kvalita nazivo. Chtel jsem jit na koncert, ale slysel jsem, ze prej nic moc, tak jsem si sehnal nejaky zaznamy... a opravdy spatny :(

Ale studiova tvorba je fakt dobra.

Mam rad alba Blood Sugar Sex Magic a Californication, ty jsou podle me nejlepsi ;)

A co se songu tyka, tak asi nej je Road Trippin a Around the world...

Máš pravdu, že Anthony občas zpívá falešně, ale to nemůže pokazit celkový dojem z koncertu a skvělé atmosféry. Záleží jaké záznamy máš ...

Já na ně byl letos v létě v Polsku a musím říct, že to opravdu stálo za to, nezapomenutelný zážitek. :guitar: :punk:

A co se týká alb, tak BSSM je "klasika", Californication je jedno z nejlepších, ale třeba nejnovější Stadium Arcadium je taky super.

Jestli chceš vidět opravdu parádní koncert, tak se podívej na DVD Live at Slane Castle z roku 2003, to nemá chybu. (je to také venkovní koncert jako v Polsku, lepší než v hale)

Chorzów - Polsko 2007:

z4286685X.jpg

z4286708X.jpg z4286726X.jpg

0706rhcpwall_38_1024.jpg

Odesláno
No, to je presne ten, co jsem ho o kousek vejs zminoval ;)

JJ. :) Album Californication je celé skvělé. Asi nejlepší je Scar Tissue, This Velvet Glove, Californication, Around The World, Road Trippin', Parallel Universe, Emit Remmus, Easily ... prostě celé. ;)

Odesláno
4Bak

Nightwish stál s Tarjou Turunen za něco. Teď nestojí za nic. Tarja ale vydala album My winter storm, tak mám radost.

Veru tak, ale s Tarjou im to neskutočne sedelo, ach jo...

Odesláno

Nightwish boli fajn parta, dalo sa s nimi komunikovať veĺmi pohodovo. Lepšie ako albumy, mi sedeli koncertné veci. Škoda Tarjinho odchodu, ale dalo sa to čakať. Strácala kredit na opernej scéne a na tej sa vždy cítila lepšie, ako na rockovej. A ako sa vám pozdáva Witnin Temptation? Sharon mi imponuje dokonca o trochu viac ako Tarja, tú som vždy bral hlavne ako opernú divu so širokým záberom.

Odesláno (upraveno)

Mám snad všechna alba RHCP včetně hodně staré Mother´s Milk :-)

i sólové album Frusc. - to mi ale moc nesedlo

P.S. a právě díky zmínce na tomto fóru jsem si do auta pořídil něco od Foof Fighters - o dost lepší, než jsem čekal, díky za tip :-)

Upraveno uživatelem Duke650
Odesláno

Jsem na tom úplně stejně, z té jeho sólovky se mi líbila snad jen jedna písnička... Jinak od RHCP mám radši ty starší alba, poslední pro mě nej je Californication, pak už mě to zase tolik neoslovuje :crying_anim02:

Odesláno
Jsem na tom úplně stejně, z té jeho sólovky se mi líbila snad jen jedna písnička... Jinak od RHCP mám radši ty starší alba, poslední pro mě nej je Californication, pak už mě to zase tolik neoslovuje :crying_anim02:

No já taky dlouho měl za oblíbené to tvrdší album, kde na kytaru nehrál Frusc., ale myslím Dany Navarro ale časem se mi pod kůži dostala i ta novější "popovější" produkce

Odesláno

Třeba mě tenhle posun taky čeká, je fakt, že v poslední době spíše poslouchám ty Foo Fighters popřípadě experimentátora Toma Waitse, ale ten je někde mimo :ph34r: ...

Odesláno (upraveno)

P.S. a právě díky zmínce na tomto fóru jsem si do auta pořídil něco od Foof Fighters - o dost lepší, než jsem čekal, díky za tip :-)

Alba taky mám, z alba MM jsou super např. Higher Ground, Nobody Weird Like Me, Knock Me Down, Subway To Venus, ... to mě zrovna teď napadlo, jinak jich je více dobrých.

Co se týká sólové tvorby Johna Fruscianteho, tak ta je trochu jiná než tvorba RHCP, ale opravdu stojí za to, když se do toho zaposloucháte.

Pokud by někdo měl zájem a má rád "kytarovky", tak pro začátek bych možná doporučil album Shadows Collide With People - jeho akustická verze je ke stažení na Johnových stránkách http://www.johnfrusciante.com/ - a ta akustická verze se mi líbí ještě více. :)

PS: A jaké album Foo Fighters posloucháš? :)

Odesláno
No já taky dlouho měl za oblíbené to tvrdší album, kde na kytaru nehrál Frusc., ale myslím Dany Navarro ale časem se mi pod kůži dostala i ta novější "popovější" produkce

No Dave Navarro s RHCP nahrál jen jednu desku (naštěstí) - One Hot Minute a pak se do kapely vrátil John. :)

Odesláno (upraveno)
Nightwish boli fajn parta, dalo sa s nimi komunikovať veĺmi pohodovo. Lepšie ako albumy, mi sedeli koncertné veci. Škoda Tarjinho odchodu, ale dalo sa to čakať. Strácala kredit na opernej scéne a na tej sa vždy cítila lepšie, ako na rockovej. A ako sa vám pozdáva Witnin Temptation? Sharon mi imponuje dokonca o trochu viac ako Tarja, tú som vždy bral hlavne ako opernú divu so širokým záberom.

Ak Boh obdarí ženu jednoduchou krásou a nádherným hlasom, tak čo dodať ;) http://www.youtube.com/watch?v=i5hDEtS_uBc...feature=related

Upraveno uživatelem Bak
Odesláno
Veru tak, ale s Tarjou im to neskutočne sedelo, ach jo...

Produkce Nightwish s Tarjou je naprosto uzasna. Asi nej song je IMHO Bless the child, ale celkove je to super.

Jinak jsem si prave objednal My Winter Storm a posloucham

... Je to super ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...