SCIFI Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 (upraveno) Hledám jako dárek náramkový hodinky co nejpodobnější těm na fotce. Prostě velka vterinovka a hodinky dole mimostred. Idealne automat ale když bude nejhůř muže byt quartz. Ten digi tam byt nemusí. Cena i značka je fuk ale ne Čínu. Díky za rady ale hledal jsem a nic kromě stolních jsem nenašel. Takže to vidim blede. Upraveno 19. května 2016 uživatelem SCIFI
Anela Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 když je cena fuk, nech udělat ciferník a v quartzu má na šestce druhý čas třeba tahle rondahttp://www.ronda.ch/en/quartz-movements/quartz-essentials/ronda-normtech-700-6000/caliber/6203b/
Karussell Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 Není to pouze 911, maj to dnes snad všechny modely Porsche...
SCIFI Odesláno 19. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 19. května 2016 když je cena fuk, nech udělat ciferník a v quartzu má na šestce druhý čas třeba tahle ronda http://www.ronda.ch/en/quartz-movements/quartz-essentials/ronda-normtech-700-6000/caliber/6203b/tvl chlape to je ovšem skvělý nápad. Kdo by to ale dokázal? Do toho asi půjdu.
StefanM Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 (upraveno) Trochu mi pripomínajú tuto limitku od Warda. Upraveno 19. května 2016 uživatelem StefanM
Bells Odesláno 20. května 2016 Nahlásit Odesláno 20. května 2016 Ty Wardy vůbec nevypadají špatně. Když je to z Porsche, tak předpokládám, že cíl je sladit to právě s autem, nemělo by tedy něco v nabídce právě Porsche design? Nevím, nekoukal jsem co mají, jen mě to napadlo...
SCIFI Odesláno 29. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2016 Dárek jsem vyresil budíkem ale hodinky potřebuji dál. Kdyby někdo věděl kdo umi vyrobit z karbonu nový ciferník budu rád za informaci.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se