Lukáš Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 To jo, hlavně když si přečtu některé příspěvky, které jsou 3 měsíce staré, tak se divím, který vůl je psal. No a on je to třeba i Lukáš Ale zábava musí být!!!
steel Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 pokud zde nejsou naznaky nejakeho extremismu je to v pohode, ale nektery prispevky fakt nechapu - a to ne, ze bych s nimi nesouhlasil, ale proste nedavaji smysl :-)
jirka2 Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 To PRIM: Pořád tu kecáme o hodinkách prezidenta, ale stále nevím jaký typ Primek tedy nosí? Někde v jiném vlákně jsem četl, že má na korunce svůj monogram a na rotoru také něco vygravírovaného - nebo se mýlím?
jirka2 Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 To PRIM: Aha, tak jsem to už asi našel - čili SPARTAKY - automaty 21 rubínů, celé ve zlatě OK? Jak vypadá ten strojek? Je taky made in PRIM?
typograf Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 To PRIM: Pořád tu kecáme o hodinkách prezidenta, ale stále nevím jaký typ Primek tedy nosí? Někde v jiném vlákně jsem četl, že má na korunce svůj monogram a na rotoru také něco vygravírovaného - nebo se mýlím? www stránky PRIM, tam to všechno najdeš....
jirka2 Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 To typograf: Jo,jo,jo dík - již jsem to dříve našel než jsem si přečetl Tvoji odpověď. Prostě málo hledím na stránky PRIMu - óóó´jaká ostuda:D
jirka2 Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 Tak jsem ty hodinky pana prezidenta proštudoval. Opravdu krááááááása. MOC GRATULUJI firmě PRIM !!!!
cigi Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 Taky se mi líbí, ty hodinky i ta fotka s presidentem jaksi za nimi, ta je snad ještě lepší. Myslím, že v tomto ohledu je v podstatě jedno, kdo je presidentem, důležité je, že český demokratický prezident kupuje a propaguje české výrobky, ostatně to samé my mohl zkusit i např. premiér, kdyby mu na tom záleželo. Proto nechápu ty stesky nad osobou Klause ev. jeho názory, ta s tím přece nesouvisí, pouze snad tím, že je velmi přiměřeně reprezentativní a dekorativní, alspoň na té fotce. Tu fotku miluju, protože z ní vůbec nijak nevyplývá, jestli je to myšleno vážně, na oko, nebo jako sebeironie, je velmi otevřená jakémukoli závěru a to je moc fajn.
dogee Odesláno 6. dubna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2006 OK vetsinou mate jiny nazor na Klause nez ja, hadat se s vami nebudu... presto opakuji, ze prezidentovani z nikoho lepsiho cloveka neudela, natoz z Klause ! a co se hodinek PRIM tyce, vypadaji stylove, bohuzel pro vyssi, nestudentske vrstvy
typograf Odesláno 6. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2006 Určitě jsou krásné a stylové, ale.... ocelové pouzdro, stříbřený číselník, zlacené ručky a hlavně mimostředná vteřinovka posazená o něco výše do prostoru nad 6 h - jednoznačně nejstylovější!
jirka2 Odesláno 13. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2006 Otázka pro pana Prokopa: Pan prezident měl požadavek, že strojek bude automatický? Nebo to je konstrukční návrh pro typ SPARTAK Exluziv? Zdá se mi, že pro pana prezidenta by byly praktičtější hodinky s manuálním nátahem, protože jistě hodinky střídá s dalšími a automaty se hůře uvádějí do chodu. Souhlasím s typografem - ty manuální Spartaky by mi u pana prezidenta seděly více. Ale zase holt není to zlato a zlato já zase rád - prostě těžko bych se rozhodoval kdybych byl prezident.
Prokop Odesláno 13. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2006 Podle našich informací je pan prezident skutečně nosí, takže asi nemá problém s dotahováním. Kalibr 96 však byl náš nápad.
typograf Odesláno 14. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2006 Souhlasím s typografem - ty manuální Spartaky by mi u pana prezidenta seděly více. Ale zase holt není to zlato a zlato já zase rád - prostě těžko bych se rozhodoval kdybych byl prezident. To bude asi omyl, já nemluvil o "manuálních", jsou to přeci také automaty.
jirka2 Odesláno 14. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2006 Typografe omlouvám se. Kukl jsem na Prim.cz - ten kalibr 74 je fakt také automat.
Prokop Odesláno 14. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2006 Teď už Vám také nerozumím. Spartak Exclusive - tedy zlaté hodinky pana prezidenta používají kalibr 96 s automatickým nátahem a vnímal jsem otázku tak, že se ptáte, proč nebyly hodinky vybaveny strojkem s manuálním nátahem...
typograf Odesláno 14. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2006 To je asi tak: Já jsem reagoval na předchozí příspěvek dogee ohledně stylovosti zlatých Spartaků pana prezidenta a vyjádřil jsem se v tom smyslu, že se mi zdají stylovější Sp. 50 l.e. Jirka2 napsal, že se mnou souhlasí, že by mu u pana prezidenta seděly ty "manuální" Spartaky více........ Spletl se v tom, že hovořil o manuálních, ač to jsou automaty (kal. 74). Pak se podíval na Prim.cz a zjistil, že se spletl. Doufám, že jsem to nepopletl. :)
Návštěvník Kamil Odesláno 14. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2006 Nebo taky: Já sem psal, ty si psal, Vašek taky psal, my sme psali, vy ste psali ?? všichni myši tancovali!!! :lol:
Roman Šula Odesláno 14. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2006 Tak to mi připomíná, jak mi jednou starší paní ve vlaku vysvětlovala, že má příbuzné v Austrálii. Přes bratrance, neteře, zeťáky, no, to nešlo sledovat, pak že o nich dlouhou dobu nevěděla. Až přišel dopis s poštovní známkou Austria.
Honza49 Odesláno 14. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2006 2 Roman Šula Když jsme Švýcarsko? Proč ne? .)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se