Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 680
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno
před 6 hodinami, Kamil.K napsal:

Eragon: máš je pěkné, já mám od Vánoc zelené automaty:

Díky Kamile, gentleman jsou neskutečně elegantní, popravdě kdybych se mohl vrátit v čase, tak si vezmu taky automaty. Máš je moc pěkný, zelená varianta je super! 

Odesláno
V 22. 1. 2024 v 11:56, Kamil.K napsal:

Zase zelené, neumím zachytit ten parádní sunburst🥴.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

V téhle konfiguraci nemůže člověk udělat chybu. Za mě jedny z nejuniverzálnějších hodinek vůbec a už to má i velmi slušnou kvalitu a strojek 👍 ať dobře slouží

Odesláno

Děkuji, tato zelená verze s křížovým rozdělením ciferníku se mi líbí nejvíc z dostupných možností. Powermatic je s 25 kameny (bez plastových součástek, což mi vadí například u PRX) a jako bonus je Si vlásek.

Odesláno

Dnes jsem si udělal radost...Jsou boží, ke štěstí mi chybí jen day/date...mít ukazatel dne, mám vše 😄 ...plastové části v powermaticu jsem nepřekousl, takže quartz...poslední dobou žeru ten neovintage styl

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
před 6 minutami, Cagman napsal:

Dnes jsem si udělal radost...Jsou boží, ke štěstí mi chybí jen day/date...mít ukazatel dne, mám vše 😄 ...plastové části v powermaticu jsem nepřekousl, takže quartz...poslední dobou žeru ten neovintage styl

Gratuluji k novým pěkným hodinkám🙂

Odesláno (upraveno)

Cayman: Připojuji se taky ke gratulaci,

...a  poznamenám , že Tissoty day/date s klasickou Etou bez plastu🥴 s parádním modrým cifrem, nenošené, kompletním balení...  nabízím za pár šupů 😉 do konce týdne zde:

Upraveno uživatelem Kamil.K
Odesláno

Kamile děkuji, ale nepřekousl bych wr pod 100m 😉 a jsou na mě už moc elegantní/usedlé...jediné hodinky s wr30, co mohu jsou snxs 😉

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...