Borra Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září před 12 minutami, Pavelinho napsal: Tissot Seastar Navigator ze 70. let. Parádní hodinky
Pavelinho Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září před 20 minutami, Borra napsal: Parádní hodinky Díky! I když tomu někdy říkají Autavie pro chudé, tak podle mne neprávem.
Borra Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září před 9 hodinami, Pavelinho napsal: Díky! I když tomu někdy říkají Autavie pro chudé, tak podle mne neprávem. Tohle přirovnání taky nemam vůbec rád, Tissoty z téhle doby si zaslouží respekt, já tuhle éru Tissotu naprosto zbožňuju a i zde na fóru je pár vážených členů, kteří Tissot z téhle doby mají v oblibě.
Pavelinho Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září Před hodinou, Borra napsal: Tohle přirovnání taky nemam vůbec rád, Tissoty z téhle doby si zaslouží respekt, já tuhle éru Tissotu naprosto zbožňuju a i zde na fóru je pár vážených členů, kteří Tissot z téhle doby mají v oblibě. Souhlas. I ja sbírám staré Tissoty. Kupuju je vetšinou tady. Jsou krásné. 1
Borra Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září před 17 minutami, Pavelinho napsal: Souhlas. I ja sbírám staré Tissoty. Kupuju je vetšinou tady. Jsou krásné. Máš krásný hodinky, tak doufám, ze se polepšíš a budeš je sem dávat častěji, co jinyho by tu melo byt vic než Tissot z doby, kdy byl Tissot ještě Tissot
Kamil.K Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září před 25 minutami, Borra napsal: Máš krásný hodinky, tak doufám, ze se polepšíš a budeš je sem dávat častěji, co jinyho by tu melo byt vic než Tissot z doby, kdy byl Tissot ještě Tissot ...a teď je Tissot co? 1
Borra Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září No teď je Tissot každopádně úplně něco jinýho, než tehdy. A nechci se tu o tom s nikým dohadovat, nebo to někomu nutit, je to můj pohled na značku a jestli to vidíš jinak, OK.
Pavelinho Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září před 2 hodinami, Borra napsal: Máš krásný hodinky, tak doufám, ze se polepšíš a budeš je sem dávat častěji, co jinyho by tu melo byt vic než Tissot z doby, kdy byl Tissot ještě Tissot Něco nafotim a přidám. Díky! 1
Kamil.K Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září (upraveno) před 1 hodinou, Borra napsal: No teď je Tissot každopádně úplně něco jinýho, než tehdy. A nechci se tu o tom s nikým dohadovat, nebo to někomu nutit, je to můj pohled na značku a jestli to vidíš jinak, OK. To máš pravdu, ale platí to o všech švýcarských výrobcích hodinek - časem se přesouvali (hlavně díky quartzové krizi) a přesouvají pořád ze svých dřívějších kategoriií (úrovní prestiže) nahoru nebo dolů ...jestli to myslíš takto. Dohadovat se taky nechci, ale je to tak. Upraveno 25. září uživatelem Kamil.K 1
Chronopetr Odesláno 25. října Nahlásit Odesláno 25. října Jak samo označení "chronometer" napovídá, moje skutečně nejpresnější automaty. 2 2
sara11 Odesláno 27. října Nahlásit Odesláno 27. října Po delší době, nový přírůstek. Odesláno z mého SM-S928B pomocí Tapatalk 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se