Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 662
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 20 minutami, Borra napsal:

Parádní hodinky👍

Díky! I když tomu někdy říkají Autavie pro chudé, tak podle mne neprávem. 😊

Odesláno
před 9 hodinami, Pavelinho napsal:

Díky! I když tomu někdy říkají Autavie pro chudé, tak podle mne neprávem. 😊

Tohle přirovnání taky nemam vůbec rád, Tissoty z téhle doby si zaslouží respekt, já tuhle éru Tissotu naprosto zbožňuju a i zde na fóru je pár vážených členů, kteří Tissot z téhle doby mají v oblibě. 

Odesláno
Před hodinou, Borra napsal:

Tohle přirovnání taky nemam vůbec rád, Tissoty z téhle doby si zaslouží respekt, já tuhle éru Tissotu naprosto zbožňuju a i zde na fóru je pár vážených členů, kteří Tissot z téhle doby mají v oblibě. 

Souhlas. I ja sbírám staré Tissoty. Kupuju je vetšinou tady. Jsou krásné. 

20250619_151902.jpg

• Like 1
Odesláno
před 17 minutami, Pavelinho napsal:

Souhlas. I ja sbírám staré Tissoty. Kupuju je vetšinou tady. Jsou krásné. 

20250619_151902.jpg

Máš krásný hodinky, tak doufám, ze se polepšíš a budeš je sem dávat častěji, co jinyho by tu melo byt vic než Tissot z doby, kdy byl Tissot  ještě Tissot😉

Odesláno
před 25 minutami, Borra napsal:

Máš krásný hodinky, tak doufám, ze se polepšíš a budeš je sem dávat častěji, co jinyho by tu melo byt vic než Tissot z doby, kdy byl Tissot  ještě Tissot😉

🤔...a teď je Tissot co?

• Dát hlas 1
Odesláno

No teď je Tissot každopádně úplně něco jinýho, než tehdy. A nechci se tu o tom s nikým dohadovat, nebo to někomu nutit, je to můj pohled na značku a jestli to vidíš jinak, OK.

Odesláno
před 2 hodinami, Borra napsal:

Něco nafotim a přidám. Díky! 👍😀

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)
před 1 hodinou, Borra napsal:

No teď je Tissot každopádně úplně něco jinýho, než tehdy. A nechci se tu o tom s nikým dohadovat, nebo to někomu nutit, je to můj pohled na značku a jestli to vidíš jinak, OK.

To máš pravdu, ale platí to o všech švýcarských výrobcích hodinek - časem se přesouvali (hlavně díky quartzové krizi) a přesouvají pořád ze svých dřívějších kategoriií (úrovní prestiže) nahoru nebo dolů ...jestli to myslíš takto. Dohadovat se taky nechci, ale je to tak.

Upraveno uživatelem Kamil.K
  • Dát hlas 1
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...