Campino Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2023 Tá modrá ma neskutočne baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SanSebi Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2023 Dobré ráno! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2023 Po nějaké době je nechávám trochu proběhnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Zpět na tahu. Příjde mi, že jim ten JUBILEÉ sluší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersagon Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna Čerstvě po výměně baterie, i po 3 letech si je vždy rád dám na ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna Eragon: máš je pěkné, já mám od Vánoc zelené automaty: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersagon Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna před 6 hodinami, Kamil.K napsal: Eragon: máš je pěkné, já mám od Vánoc zelené automaty: Díky Kamile, gentleman jsou neskutečně elegantní, popravdě kdybych se mohl vrátit v čase, tak si vezmu taky automaty. Máš je moc pěkný, zelená varianta je super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Děkuji a omlouvám se za zkomolení jména Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna Zase zelené, neumím zachytit ten parádní sunburst. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeed8 Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sam.svi Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna V 22. 1. 2024 v 11:56, Kamil.K napsal: Zase zelené, neumím zachytit ten parádní sunburst. V téhle konfiguraci nemůže člověk udělat chybu. Za mě jedny z nejuniverzálnějších hodinek vůbec a už to má i velmi slušnou kvalitu a strojek ať dobře slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Děkuji, tato zelená verze s křížovým rozdělením ciferníku se mi líbí nejvíc z dostupných možností. Powermatic je s 25 kameny (bez plastových součástek, což mi vadí například u PRX) a jako bonus je Si vlásek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeed8 Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sam.svi Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Po pár týdnech se znovu přidám s nedávným přírůstkem. Ještě rozhodně neomrzely... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 30. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cagman Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Dnes jsem si udělal radost...Jsou boží, ke štěstí mi chybí jen day/date...mít ukazatel dne, mám vše ...plastové části v powermaticu jsem nepřekousl, takže quartz...poslední dobou žeru ten neovintage styl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna před 6 minutami, Cagman napsal: Dnes jsem si udělal radost...Jsou boží, ke štěstí mi chybí jen day/date...mít ukazatel dne, mám vše ...plastové části v powermaticu jsem nepřekousl, takže quartz...poslední dobou žeru ten neovintage styl Gratuluji k novým pěkným hodinkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna (upraveno) Cayman: Připojuji se taky ke gratulaci, ...a poznamenám , že Tissoty day/date s klasickou Etou bez plastu s parádním modrým cifrem, nenošené, kompletním balení... nabízím za pár šupů do konce týdne zde: Upraveno 31. ledna uživatelem Kamil.K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cagman Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Kamile děkuji, ale nepřekousl bych wr pod 100m a jsou na mě už moc elegantní/usedlé...jediné hodinky s wr30, co mohu jsou snxs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se