Přejít na obsah

Jaké Tissoty máte právě na ruce :-)

Georg_CS

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 599
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Před hodinou, Kamil.K napsal:

Cayman: Připojuji se taky ke gratulaci,

...a  poznamenám , že Tissoty day/date s klasickou Etou bez plastu🥴 s parádním modrým cifrem, nenošené, kompletním balení...  nabízím za pár šupů 😉 do konce týdne zde:

image.png.c1cd1a97f5dccc3947c84fe1ead7d5d3.png

Být Tebou, tak bych si je nechal. Nabízíš je za nesmysl, na to jak jsou to krásný a nový hodinky, to snad ani nestojí za to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám moc hodinek ( kolem 25-30 poslední roky )a nosím na střídačku sotva třetinu z nich. Jsem pacient🥴a pořád postupně přikupuji (zásadně nové a až na 1 výjimku - wdl.sk - z českých obchodů),  takže jsem musel začít  něco ze zásob 😉 nabízet,...tak je to se mnou...

Cenu jsem snížil na více než příznivou....Ale vypadá to, že zůstanou doma...oťukávání nějaké bylo,ale nikdo se dosud nerozhodl.

Upraveno uživatelem Kamil.K
Odkaz ke komentáři

před 13 minutami, Kamil.K napsal:

Mám moc hodinek ( kolem 25-30 poslední roky )a nosím na střídačku sotva třetinu z nich. Jsem pacient🥴a pořád postupně přikupuji (zásadně nové a až na 1 výjimku - wdl.sk - z českých obchodů),  takže jsem musel začít  něco ze zásob 😉 nabízet,...tak je to se mnou...

Cenu jsem snížil na více než příznivou....Ale vypadá to, že zůstanou doma...oťukávání nějaké bylo,ale nikdo se dosud nerozhodl.

Moc nechápu, že po nich za tuhle cenu nikdo nešáhnul. Pohnutky k prodeji chápu, je toho moc🙂. Ale zrovna tyhle si snad ani nezasloužej prodávat za tak málo v takovém stavu. Myslím, že i ta Eta, co je uvnitř bude jednou doceněná, i když si myslím, že už dnes, je mezi hodináři celkem respektovaný. 

Odkaz ke komentáři

Děkuji za Tvé uznání ( myslím to vážně). Asi se jejich design míjí s aktuální oblíbeností (např.PRX-ek).

Když se neprodají, zkusím nabídnout nějaké jiné (kandidáty budou Orienty Bambina, Seika Presage, Certiny DS Podium automaty,... ještě nevím 🤔).

Odkaz ke komentáři

před 14 minutami, Kamil.K napsal:

Děkuji za Tvé uznání ( myslím to vážně). Asi se jejich design míjí s aktuální oblíbeností (např.PRX-ek).

Když se neprodají, zkusím nabídnout nějaké jiné (kandidáty budou Orienty Bambina, Seika Presage, Certiny DS Podium automaty,... ještě nevím 🤔).

Já mám s tímhle strojkem dvoje a za Powermatic bych je nikdy nedal🙂

Odkaz ke komentáři

Já mám s Powermaticem 80 (ale s "plnohodnotnou"verzí s 25 kameny -bez plastových dílů) jedny Hamiltony Khaki Field a teď od Vánoc Tissoty Gentlemany

image.png.6dc6c65439a50e824b49b511bcfaa238.png

S klasickou Etou mám dvoje Certiny, Rado Hyperchrome , a prodávané Visodaty.

Odkaz ke komentáři

Náhrada Eta 2824 v podobe strojčeka s 80 h. rezervou má 3 varianty s jasným detekovaním pritomnosti kompozitných (nie je to plast v pravom zmysle): 

C071xx- strojček s kompozitnymi dielmi

C076xx- štandardný strojček bez kompozitných dielov

C078xx- štandardný strojček v úrovni chronometra

asi tak😉

Upraveno uživatelem Campino
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...