Cagman Odesláno 31. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2024 Jinak děkuji za gratulace pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 31. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2024 Také gratuluji. Jen za mě škoda toho zbytečného bloku ze strojku. Ten vafle ciferník je z mého pohledu na PRX to nejlepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 31. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2024 Před hodinou, Kamil.K napsal: Cayman: Připojuji se taky ke gratulaci, ...a poznamenám , že Tissoty day/date s klasickou Etou bez plastu s parádním modrým cifrem, nenošené, kompletním balení... nabízím za pár šupů do konce týdne zde: Být Tebou, tak bych si je nechal. Nabízíš je za nesmysl, na to jak jsou to krásný a nový hodinky, to snad ani nestojí za to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 31. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2024 (upraveno) Mám moc hodinek ( kolem 25-30 poslední roky )a nosím na střídačku sotva třetinu z nich. Jsem pacienta pořád postupně přikupuji (zásadně nové a až na 1 výjimku - wdl.sk - z českých obchodů), takže jsem musel začít něco ze zásob nabízet,...tak je to se mnou... Cenu jsem snížil na více než příznivou....Ale vypadá to, že zůstanou doma...oťukávání nějaké bylo,ale nikdo se dosud nerozhodl. Upraveno 31. ledna 2024 uživatelem Kamil.K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 31. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2024 před 13 minutami, Kamil.K napsal: Mám moc hodinek ( kolem 25-30 poslední roky )a nosím na střídačku sotva třetinu z nich. Jsem pacienta pořád postupně přikupuji (zásadně nové a až na 1 výjimku - wdl.sk - z českých obchodů), takže jsem musel začít něco ze zásob nabízet,...tak je to se mnou... Cenu jsem snížil na více než příznivou....Ale vypadá to, že zůstanou doma...oťukávání nějaké bylo,ale nikdo se dosud nerozhodl. Moc nechápu, že po nich za tuhle cenu nikdo nešáhnul. Pohnutky k prodeji chápu, je toho moc. Ale zrovna tyhle si snad ani nezasloužej prodávat za tak málo v takovém stavu. Myslím, že i ta Eta, co je uvnitř bude jednou doceněná, i když si myslím, že už dnes, je mezi hodináři celkem respektovaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 31. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2024 (upraveno) Děkuji za Tvé uznání ( myslím to vážně). Asi se jejich design míjí s aktuální oblíbeností (např.PRX-ek). Když se neprodají, zkusím nabídnout nějaké jiné (kandidáty budou Orienty Bambina, Seika Presage, Certiny DS Podium automaty,... ještě nevím ). Upraveno 31. ledna 2024 uživatelem Kamil.K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 31. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2024 před 14 minutami, Kamil.K napsal: Děkuji za Tvé uznání ( myslím to vážně). Asi se jejich design míjí s aktuální oblíbeností (např.PRX-ek). Když se neprodají, zkusím nabídnout nějaké jiné (kandidáty budou Orienty Bambina, Seika Presage, Certiny DS Podium automaty,... ještě nevím ). Já mám s tímhle strojkem dvoje a za Powermatic bych je nikdy nedal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 31. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2024 (upraveno) Já mám s Powermaticem 80 (ale s "plnohodnotnou"verzí s 25 kameny -bez plastových dílů) jedny Hamiltony Khaki Field a teď od Vánoc Tissoty Gentlemany S klasickou Etou mám dvoje Certiny, Rado Hyperchrome , a prodávané Visodaty. Upraveno 31. ledna 2024 uživatelem Kamil.K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 31. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2024 před 1 minutou, Kamil.K napsal: Já mám s Powermaticem 80 (ale verzí s 25 kameny -bez plastových dílů) jedny Hamiltony Khaki Field a teď od Vánoc Tissoty Gentlemany No jsi pěkně zásobenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 31. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2024 Jasně, pacient, blázen, magor je to,... hoďte na něj síť! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkash Odesláno 4. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2024 Jak je tam Powermatic 80 Silicium, tak je to nastesti vzdy bez plastových dílů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 4. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2024 ...jak mají 25 kamenů,tak jsou bez plastových součástek, Silicium nesilicium... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkash Odesláno 4. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2024 25 kamenu je jen u varianty s oznacenim Silicium. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 4. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2024 před 2 minutami, jirkash napsal: 25 kamenu je jen u varianty s oznacenim Silicium. Jak jsi na to přišel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkash Odesláno 4. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2024 (upraveno) Praxe ze servisů a servisování nejen v ČR. Upraveno 4. února 2024 uživatelem jirkash Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 4. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2024 před 1 minutou, jirkash napsal: Praxe ze servisů a servisování nejen v ČR. Mám starší Tissoty s Etou 2836-2 a nemyslím si, že by měly křemíkový vlásek, zato vím, že mají 25 kamenů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkash Odesláno 4. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2024 Bavime se o Powermatic 80, takze ETA 2836-2 je bezpredmetna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 4. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2024 před 3 minutami, jirkash napsal: Bavime se o Powermatic 80, takze ETA 2836-2 je bezpredmetna. OK, měl jsem za to, že myslíš stroje všeobecně... No tak vítej zde na fóru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkash Odesláno 4. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2024 Ahoj, děkuji za přivítání. Určitě ne všeobecně. Až právě u Powermatic 80 se objevilo šetření v podobě plastových dílů a tedy více variant těchto strojků.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 4. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2024 (upraveno) Náhrada Eta 2824 v podobe strojčeka s 80 h. rezervou má 3 varianty s jasným detekovaním pritomnosti kompozitných (nie je to plast v pravom zmysle): C071xx- strojček s kompozitnymi dielmi C076xx- štandardný strojček bez kompozitných dielov C078xx- štandardný strojček v úrovni chronometra asi tak Upraveno 4. února 2024 uživatelem Campino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se