Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Odesláno

Bylo to skutečně fajn, škoda časného odchodu a toho, že jsem si zapomněl dát něco k jídlu...

Odesláno

Sraz se vydařil. Rád jsem vás viděl. A pirátovi díky za pokec :-)

Všem moc děkuji !!!

O: za spunktování. Jo a piráta jsem si (nám) pracovně překřtil na BALOUNA, hádejte chlapí proč ?

Odesláno

Jo a piráta jsem si (nám) pracovně překřtil na BALOUNA, hádejte chlapí proč ?

Já si tipnu, jo? Zase snědl 2x víc, než všichni ostatní dohromady? :)
Odesláno

no sice jsem přišel asi o hodinu a čtvrt později a odcházel dřív, za tu dobu co jsem tam byl jsem si ale všiml nějakýho tataráku z lososa a půlku selete a 3 řádky brambor :-D

Odesláno

no sice jsem přišel asi o hodinu a čtvrt později a odcházel dřív, za tu dobu co jsem tam byl jsem si ale všiml nějakýho tataráku z lososa a půlku selete a 3 řádky brambor :-D

Von by klucí zežral snad i hodinky kdyby ležely vedle talíře před ním na stole a měl hlad.:suicide_anim:

Prostě von si nemůže pomoct.:sad01_anim:

Odesláno

Když dokončil to prase, začal přemýšlet o tom, čím by se dorazil.

Je to vděčný strávník. A má moc hezký úsměv.

Proto já tam chdím tak rád, že jsou tam lidi s kterými je sranda.

Navíc je vždy na co se dívat.

Tentokrát mě dostali MEISTERSIGER od Pavči s běžovým cifrem.:smile_anim: :smile_anim: :smile_anim:

Odesláno

Mohli bychom udělat třeba seznámek na toho 22.?

Udělal jsem rezervačku pro osm lidí, ale nevím vůbec kolik se vás dostaví. Třeba bude ještě čas to změnit. Pište se

• Jay
Odesláno (upraveno)

... Tentokrát mě dostali MEISTERSIGER od Pavči s běžovým cifrem.:smile_anim: :smile_anim: :smile_anim:

No jsou to hodinky (jde o jednoručky) pro pohodové chvíle, kdy čas bereme tak nějak volněji. Nosím je velmi velmi málo, nejčastěji doma, když je nějaká návštěva a čas se bere jen jako informativní údaj, a obvykle si někdo všimne, že jsou to nějaké divné hodinky a občas jsou z toho návštěvníci v šoku, co to je za vylomeninu a nesmysl, jak je na tom možné poznat kolik je hodin. Ale jsou krásné, mám je rád a po prvotní chvilce zvyku je možno čas odečíst bez problémů s přesností tak cca 1 až 2 minuty. A co více je v pohodovém čase zapotřebí?

Upraveno uživatelem pavča
Odesláno

Také všem děkuji za příjemně prožitý večer. S dovolením bych některé informace uvedl na pravou míru.

Jako předkrm jsem měl kopeček tataráku z lososa. Vyšlo to tuším na dva malé tousty takže šlo opravdu jen o předkrm. Potom jsem si dal mé oblíbené pečené koleno. Kdo v něm viděl půl prasete měl nejspíš halucinace. :D Vzhledem k tomu, že jsem ten den nestihl snídani ani oběd ... nepřijde mi to jako nějaké obžerství. :D Obzvlášť s přihlédnutím k právě skončené vynucené dietě.

Někomu z účastníků bych také chtěl poděkovat, že mi zaplatil 4 piva. To se mi stalo tuším po prvé. :cheers:

Nejsem si jistý, jestli je vhodné tady popisovat pokračování večera, takže jen zmíním že jsem dorazil domů cca. v 6:00 AM. Noční Praha má prostě své neodolatelné kouzlo. :)

P.S.: Tada byl naprosto v pohodě. :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...