Mike. Odesláno 26. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2008 Stoner napsal: Zdravím pánové, právě jsem se stal hrdým majitelem modrých B-1 a to díky "skorošvagrovi". Sám si pořídil Navitimery. První fotka jen tak narychlo... P.S. Ted zkoušíme Navitimery a ouha... tah je krátký... Nemáte někdo přebytečný 1 dílek SS tahu na Navitimery? Ještě to dám do "Koupím" Gratuluji, v poslední době je tady spousta pěkných hodinek - Heuer Autavia, Panerai, teď Breitling ...
Baker Odesláno 26. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2008 Stoner napsal: P.S. Ted zkoušíme Navitimery a ouha... tah je krátký... Nemáte někdo přebytečný 1 dílek SS tahu na Navitimery? Neco je tady a tady. Nevim ktery je ten spravny.
midloch Odesláno 27. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2008 Taky se připojuji ke gratulaci, toto jsou opravdu profesionální hodinky pro piloty!
Arison Odesláno 5. září 2008 Nahlásit Odesláno 5. září 2008 midloch napsal: Taky se připojuji ke gratulaci, toto jsou opravdu profesionální hodinky pro piloty! Nemáte prosím někdo návod v češtině ? Předem děkuji.
Chronoland Odesláno 7. září 2008 Nahlásit Odesláno 7. září 2008 Arison napsal: Nemáte prosím někdo návod v češtině ? Předem děkuji. Na Airwolf Ti viem zabezpecit, na B1 skusim...
Arison Odesláno 8. září 2008 Nahlásit Odesláno 8. září 2008 Chronoland napsal: Na Airwolf Ti viem zabezpecit, na B1 skusim... Díky moc...
Heim Odesláno 9. září 2008 Nahlásit Odesláno 9. září 2008 B-1 by se mi moc libily. Nemel byste nahodou nekdo potencialni zdroj, jiny nez e-bay?
Arison Odesláno 9. září 2008 Nahlásit Odesláno 9. září 2008 Heim napsal: B-1 by se mi moc libily. Nemel byste nahodou nekdo potencialni zdroj, jiny nez e-bay? Mám jedny úplně nové nenošené se všemi doklady a krabicemi. Jsou SUPER kráásnéé... Možná budou na prodej... Ale nemám 50 příspěvků...
Heim Odesláno 10. září 2008 Nahlásit Odesláno 10. září 2008 Arison napsal: Mám jedny úplně nové nenošené se všemi doklady a krabicemi. Jsou SUPER kráásnéé... Možná budou na prodej... Ale nemám 50 příspěvků... Hmm, poslal jsem SZ
mon Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 Heim napsal: B-1 by se mi moc libily. Nemel byste nahodou nekdo potencialni zdroj, jiny nez e-bay? mam, posli mi email na muj hotmail, jo? diky
Chronoland Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Odesláno 20. září 2008 Arison napsal: Díky moc... Budem mat pre teba ten navod na Airwolf. Kam ti ho zaslem?
Arison Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Odesláno 21. září 2008 Chronoland napsal: Budem mat pre teba ten navod na Airwolf. Kam ti ho zaslem? Ahoj děkuji Ti mnohokrát...E-mail zasílám v SZ. Arison
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se