steel Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 asi tyto :-) na vas zrejme maly prumer (38)
sauce Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 Tohle neni moc muj styl, ale kdyz tak, tak urcite ne ty co navrhuje steel - pro me maji moc podivnou hodinovou rucicku :-)
steel Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 no ta je na tom nejlepsi !!! podle me jsou mark od iwc prikladem designu ocisteneho od vsech nesmyslu, nadhera - zamereno na citelnost a funkci
steel Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 original lepsi rezoluce : http://www.smwatches.com/frontend_cache/im...5bb4dd858a.jpeg ta zpetna identifikace od iwc vcetne vsech podrobnosti je skvostna
Jezek Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 takze na me zbyly ty treti...tak jo,ja je beru
tom Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 Řada věci po pořízení ztrací své kouzlo. Nekupuji.
Jeremy Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 Ty druhé!!!!!!! na prvních mi vadí mraky věcí: - příšerná díra na devítce - zanořený a "ztracený" trohúhelníček na dvanáctce zcela proti historické předloze - titěrné minutové indexy - tenoučké písmo u popisků - chybí mi ta výrazná stupnice u power reserve Copak TOHLE jsou sakra letecký hodinky? Ostuda!!!
Ondraj Odesláno 5. dubna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 Ty druhé!!!!!!! na prvních mi vadí mraky věcí: - příšerná díra na devítce - zanořený a "ztracený" trohúhelníček na dvanáctce zcela proti historické předloze - titěrné minutové indexy - tenoučké písmo u popisků - chybí mi ta výrazná stupnice u power reserve Copak TOHLE jsou sakra letecký hodinky? Ostuda!!! Tak nějak to vystihuje i můj dojem. Z těch prvních se mi možná víc líbí malá a velká ručka. Ty druhé jsem viděl u Dušáka a vytknul bych jim možná stříbrný rámeček kolem datumovky. (vypadá příliš pouťově i když si hraje na nóblesu) Ten první model mi na IWC celkově přijde jako ostuda.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se