Chumpus Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 Citizen koupil Frederique Constant. A tím nemyslím hodinky, ale celou firmu Po La Joux-Perret další zajímavá akvizice. http://www.citizen.co.jp/global/files/20160526fc1e.pdf
Micey Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 Ajo, zajimavy, vcetne Alpiny samozrejme. Nadhera, konecne mam zase japonsky hodinky..
Frostie Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 Citizen koupil Frederique Constant. A tím nemyslím hodinky, ale celou firmu Po La Joux-Perret další zajímavá akvizice. http://www.citizen.co.jp/global/files/20160526fc1e.pdfNevím, jestli to je to samé, koupil a vstoupil do jednání o koupi...
martar Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Odesláno 27. května 2016 Nevíte, spekuluje se někde o důvodech? Finanční problémy, nebo potřeba mít velké investice na další rozvoj, nebo jen únava zakladatelů z podnikání? Nemyslím oficiální informace, ale zákulisní info. FC mám rád, přišlo mi, že mají dobře našlápnuto i do budoucna, a že je to pro majitele srdcovka. Pokud použiju analogii, zajímá mě, jestli se jedná o prodej vlastního dítěte, nebo výhodné vdavky dospělé dcery... V obou případech rodiče ztrácí kontrolu, ale přitom je to jiné...
IzTaPa Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Odesláno 27. května 2016 Nevíte, spekuluje se někde o důvodech? Finanční problémy, nebo potřeba mít velké investice na další rozvoj, nebo jen únava zakladatelů z podnikání? Nemyslím oficiální informace, ale zákulisní info. FC mám rád, přišlo mi, že mají dobře našlápnuto i do budoucna, a že je to pro majitele srdcovka. Pokud použiju analogii, zajímá mě, jestli se jedná o prodej vlastního dítěte, nebo výhodné vdavky dospělé dcery... V obou případech rodiče ztrácí kontrolu, ale přitom je to jiné... na wordtempus mas vic - ti dva se zavazali zustat jeste 5 let, zatimco FC bude rizeny nezavisle. zminuji tam 'substantial investments', takze bych rekl, ze uz to sami asi nebyli schopni utahnout a potrebovali nekoho, kdo jim dosype $$$ na ty investice. FC jsem - na zacatku sveho chronoblouzneni - mel taky rad, ale stala se z nich jen kopirka se pomatenym sloganem 'affordable luxury' = watches for wannabies...
martar Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Odesláno 27. května 2016 Díky. A tak všech modelů se ta kopírka snad netýká, ne? Ty pseudoPP mě zarazily taky, ale bral jsem to spíš jako hec "umíme to taky". Jejich Slimline moonphase mě bere pořád, Worldtimery jsou designov? vyloženě originální počin a Alpinky jsou fajn tak nějak celkově..
IzTaPa Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Odesláno 27. května 2016 (upraveno) Díky. A tak všech modelů se ta kopírka snad netýká, ne? Ty pseudoPP mě zarazily taky, ale bral jsem to spíš jako hec "umíme to taky". Jejich Slimline moonphase mě bere pořád, Worldtimery jsou designov? vyloženě originální počin a Alpinky jsou fajn tak nějak celkově.. koukni treba na ty FC v prodejni sekci a vygoogluj si calatrava... slimline? jules audemars z meho pohledu je ten brand nastaveny celkove na masovou 'inspiraci' s obcasnym ukrokem stranou... Upraveno 27. května 2016 uživatelem IzTaPa
martar Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Odesláno 27. května 2016 Ajaj, Jules Audemars vs řada Slimline máš pravdu, člov?če. Evidentně musím dostudovat. Dík.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se