Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nevíte, spekuluje se někde o důvodech? Finanční problémy, nebo potřeba mít velké investice na další rozvoj, nebo jen únava zakladatelů z podnikání? Nemyslím oficiální informace, ale zákulisní info. FC mám rád, přišlo mi, že mají dobře našlápnuto i do budoucna, a že je to pro majitele srdcovka. Pokud použiju analogii, zajímá mě, jestli se jedná o prodej vlastního dítěte, nebo výhodné vdavky dospělé dcery... V obou případech rodiče ztrácí kontrolu, ale přitom je to jiné...

Odesláno

Nevíte, spekuluje se někde o důvodech? Finanční problémy, nebo potřeba mít velké investice na další rozvoj, nebo jen únava zakladatelů z podnikání? Nemyslím oficiální informace, ale zákulisní info. FC mám rád, přišlo mi, že mají dobře našlápnuto i do budoucna, a že je to pro majitele srdcovka. Pokud použiju analogii, zajímá mě, jestli se jedná o prodej vlastního dítěte, nebo výhodné vdavky dospělé dcery... V obou případech rodiče ztrácí kontrolu, ale přitom je to jiné...

na wordtempus mas vic - ti dva se zavazali zustat jeste 5 let, zatimco FC bude rizeny nezavisle. zminuji tam 'substantial investments', takze bych rekl, ze uz to sami asi nebyli schopni utahnout a potrebovali nekoho, kdo jim dosype $$$ na ty investice.

FC jsem - na zacatku sveho chronoblouzneni - mel taky rad, ale stala se z nich jen kopirka se pomatenym sloganem 'affordable luxury' = watches for wannabies...

Odesláno

Díky.

A tak všech modelů se ta kopírka snad netýká, ne? Ty pseudoPP mě zarazily taky, ale bral jsem to spíš jako hec "umíme to taky". Jejich Slimline moonphase mě bere pořád, Worldtimery jsou designov? vyloženě originální počin a Alpinky jsou fajn tak nějak celkově..

Odesláno (upraveno)

Díky.

A tak všech modelů se ta kopírka snad netýká, ne? Ty pseudoPP mě zarazily taky, ale bral jsem to spíš jako hec "umíme to taky". Jejich Slimline moonphase mě bere pořád, Worldtimery jsou designov? vyloženě originální počin a Alpinky jsou fajn tak nějak celkově..

koukni treba na ty FC v prodejni sekci a vygoogluj si calatrava... slimline? jules audemars :)

z meho pohledu je ten brand nastaveny celkove na masovou 'inspiraci' s obcasnym ukrokem stranou...

Upraveno uživatelem IzTaPa
Odesláno

Ajaj, Jules Audemars vs řada Slimline :( máš pravdu, člov?če. Evidentně musím dostudovat. Dík.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...