Wimpi Odesláno 28. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2016 Po delší době jsem propad touze po nových hodinkách. Pár měsíců jsem sledoval prodeje zde na fóru, ale když už mi něco padlo do oka, vždy byl někdo rychlejší. Když touha dostoupila vrcholu vzdal jsem fórom a zabrousil na creationwatch.com. Zde byl výběr otázkou minut, pak následovalo třídenní rozležení v hlavě a už nákup. Po třech dnech kdy je DHL vyzvedlo v Singapuru u mě zazvonil kurýr zinkasoval clo a daň byli na ruce. Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wimpi Odesláno 28. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2016 První fotografie se zvědavkou, která je taky chtěla vidět. Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wimpi Odesláno 28. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2016 Jedná se limitku, ale myslím, že poček kusů bude obrovský. Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wimpi Odesláno 28. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2016 A konečně více fotek. Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 28. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2016 hezky pekne ! zajimave detaily na ty se bude pekne koukat ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 28. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2016 Netradicni 5 a jak jsou pekne . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 28. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2016 Ať dělají radost.. pět bodů z pěti:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se