Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím! Ma smysl dávat na servis starší kousky do Koscomu? Říkají, ze dělají i starozitné hodinky, ale nevim nevim. Ale protože je mám nejblíž, tak by mi to vyhovovalo:) mate zkušenosti..?

Diky!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Jestli ti nevadí čekání, dej je k panu Frýdlovi, ten je víceméně vedle a je to machr. Jinak se servisem v Koscomu taky vždy spokojenost, ale nic staršího jsem tam neměl..

• po měsících...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Asi jsem psal v blbou dobu a nikdo tak neviděl:) tak zkouším znova.. víte někdo, jak to bude s panem Frydlem? Prý v Karlíně konci. Díky!

Odesláno

Mluvil jsem s nim pred 14 dny. Na Florenci konci k poslednimu Breznu. Pak bude v Nymburce. Uvazuje pry o nejakem novem prostoru v Praze, ale zatim nic nemel. Nove opravy neprijima, pry ma plno.

Odesláno

Mluvil jsem s nim pred 14 dny. Na Florenci konci k poslednimu Breznu. Pak bude v Nymburce. Uvazuje pry o nejakem novem prostoru v Praze, ale zatim nic nemel. Nove opravy neprijima, pry ma plno.

Díky za info. Tak uvidíme.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Škoda Frýdla... dejte pls vědět, kde se objeví..

• po 4 týdnech...
Odesláno

A mate zkušenosti s hodinářstvím v Praze v Mikulandské? Stránky vypadají velmi dobre, ale praktickou zkušenost nemám a zajímalo by mě, jak u nich funguje servis. Díky za zprávy.

• po měsících...
Odesláno

Zdravím.Do koscomu jsem asi před cca dvouma rokama dával opravit prim tv automatic .Jdou perfektně a přesně pan hodinář starší pán strojku říkal kolotoč což mně docela pobavilo.Byl na nich zlomenej nějakej čep a strojek vyčistili a platil jsem 520 kč takže za mně Ok.Pak jsem tam byl před týdnem a byl tam už jinej hodinář takový mladý kluk a šel jsem tam jenom vyměnit baterii v hodinkách swatch chronograf co nosím občas do práce a byli na nich rozházené ručičky od stopek a nulovali na dvanátce místo na třetí hodině počkal jsem si asi 10 min.Vrátili mi je seštelované perfektně nulují a přeleštili nerez pouzdro a platil jsem 90 kč baterie a 100 kč výměna za seštelování. nic.Takže za mně spokojenost.

Odesláno (upraveno)

Dík za reference! :)

Tak že bych zase pro změnu zkusil hodit nějaké hodinky do Koscomu? :) Jsem říkal, že by mě s Primkama vyhodili, popřípadě bych se nedoplatil :-D

Upraveno uživatelem Biges
  • po měsících...
Odesláno

Dík za reference! :)

Tak že bych zase pro změnu zkusil hodit nějaké hodinky do Koscomu? :) Jsem říkal, že by mě s Primkama vyhodili, popřípadě bych se nedoplatil :-D

Za zkoušku to stojí vždy, přišli mi docela ochotni, šel jsem jen kolem a potřeboval jsem vyměnit pasek za tah a zadarmo pomohli. Držím palce

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...