raskiscz Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Odesláno 7. června 2016 Přečetl jsem některá témata o těchto řemenech, ale nikde jsem nepochopil, jaký je funkční význam dvojitého NATO řemenu? Daemonultimate píše: Jedná se o velmi pohodlný řemínek, který zabrání pádu či ztrátě hodinek při poškození jedné ze stežejek. Ale to přece zabrání i jednoduchý řemen. Proč je tam ta smyčka? viz obrázek.http://forum.chronomag.cz/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=567046
nekdo Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Odesláno 7. června 2016 (upraveno) tedy jestli mohu jako zacatecnik...je to subjektivni nazor co se tyka funkcnosti, je to stejne - hodinky to udrzi.rozdil je v pohodlnosti noseni - ta "druha vrstva" zaridi to, ze nebude sedet primo na ruce = melo by to byt komfortnejsi(neco jako remen s podlozkou) edit: adekvatne tomu nabobtna tloustka, ale zase se to vice "prizpusobi ruce" (odpada omezeni tvarem pouzdra) Upraveno 7. června 2016 uživatelem nekdo
raskiscz Odesláno 7. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 7. června 2016 ozdil je v pohodlnosti noseni - ta "druha vrstva" zaridi to, ze nebude sedet primo na ruce = melo by to byt komfortnejsi(neco jako remen s podlozkou) Tomu nerozumím, vždyť mám mezi dýnkem a rukou dvě vrstvy. Proč?
nekdo Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Odesláno 7. června 2016 (upraveno) mozna tomu nerozumim ja vezmu zulu = dle meho jednoduchy pasek, ktery provleknu pod hodinkami mezi stezejky a dal se k nemu chovam jako ke klasickemu paskupokud je hloupy tvar pouzdra, stezejky me budou tlacit do rukyvezmu nato = prvni faze stejna, pak "prevleknu jeste tu druhou vrstvu = mam pasek i pres stezejkykrome toho, kdyz se stezejka uvolni, tak na zulu muzou hodinky jezdit "po cele delce zapesti" zatimco nato je omezi "jen na delku toho, co drzi ten druhy pasek edit: navic je to dalsi jisteni, kdyby nahodou praskl remen (nato) Upraveno 7. června 2016 uživatelem nekdo
raskiscz Odesláno 7. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 7. června 2016 okud je hloupy tvar pouzdra, stezejky me budou tlacit do rukykrome toho, kdyz se stezejka uvolni, tak na zulu muzou hodinky jezdit "po cele delce zapesti" zatimco nato je omezi "jen na delku toho, co drzi ten druhy pasekdit: navic je to dalsi jisteni, kdyby nahodou praskl remen (nato)hmm.
nekdo Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Odesláno 7. června 2016 zkracena verze:nato: aby se nehybaly hodinky a bylo to vice jistene v pripade problemu s paskem / stezejkouzulu: aby se neprislo o hodinky v pripade problemu se stezejkou tzn stezejku svym zpusobem vyresi oba, nato ma "vice ochrannych bonusu", ktere jsou vykoupeny tloustkou co je pro vas lepsi si zvolite sam...stejne si vyberete jako 95% lidi dle rozmeru a designu (mozna materialu), ktery se vam libi vice
Anela Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Odesláno 7. června 2016 jaký je funkční význam dvojitého NATO řemenu? oboustranné krytí stěžejky
raskiscz Odesláno 7. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 7. června 2016 K čemu? Zespodu od ruky něco hrozí?oboustranné krytí stěžejky
Anela Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Odesláno 7. června 2016 přesně tak, měkčí nylon se může při pohybu zápěstí srolovat a vytáhnout stěžejku. spodní vrstva má stěžejku chránit. mimo to nato se nenosí jen na ruce, ale i na svrchní vrstvě oděvu.konec konců, je původně armádní objednávka... jednoduchý a odolný způsob uchycení hodinek na zápěstí.
raskiscz Odesláno 8. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 8. června 2016 (upraveno) Chlapci, jsem trošku natvrdlý, ale pořád mne to nepřesvědčilo, jaký to má funkční význam. Asi to stejně nepochopila firma Zulu, protože dělá ten "samý" řemen jednoduchý :-) U ni zase nechápu, proč tam jsou takové debilní velké spony. Takže za mne dává jediný smysl NATO Raw :-) Ale jak říkám, jsem dost natvrdlý Upraveno 8. června 2016 uživatelem raskiscz
Mornix Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Odesláno 8. června 2016 Chrání to proti případné alergii, chrání to proti mrazu v zimě...
Daemonultimate Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Odesláno 8. června 2016 (upraveno) Chlapci, jsem trošku natvrdlý, ale pořád mne to nepřesvědčilo, jaký to má funkční význam...Máš to tam kvuli stěžejkám a posuvu hodinek, na jednoduchym pásku mužou cestovat, tenhle Ti vymezí jejich polohu. Upraveno 8. června 2016 uživatelem Daemonultimate
feltharg Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Odesláno 18. června 2016 (upraveno) muzu souvisejici dotaz? jaky jsou vlastne druhy NATO/ZULU remenu? kdo jak chape zulu? NATO g10 original beru jako klasicky dvojity s "normalnim" hranatym hw. nekdo poklada za nejspravnejsi (puvodni, vintage) latkovy ousko na provliknuti konce misto kovovych ok. slyseli jste nekdy tropic nato? perlon (prestoze je to jen oznaceni tkaniny) se taky chape jako jeden specificky strih nezdvojeneho pasku s "blbou" sponou...jestli je tu nekde o tom samostatny vlakno tak mne kdyztak presmerujte. pro mne uplne nejvyssi pridana hodnota nato remenu urcite nebyla puvodnim zamerem, ale je to jednoznacne moznost rychlyho prevlenuti remenu bez potreby vyndavani stezejek. rano vyberu remen aby ladil, fik fik a je to. vetsina lidi navic podle remenu rozpoznava hodinky, takze to pro okoli pak budi dojem ze clovek ma orpavdu hodne ruznych hodinek nekdy praktikuji i v prubehu dne... edit: preklepy Upraveno 18. června 2016 uživatelem feltharg
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se