Slaco Odesláno 14. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 14. června 2016 Dneska jsem měl na ruce Colty v černé barvě s kožených řemenu. Padli super a ten boží antireflex takovej neměli ani PO. Asi je jasno a vyhrajou Colty. Teď mě nahlodala ta černá varianta a zda zvolit gumu nebo tah.A ještě jedna kultovní fotka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Luky Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Určitě vem Colty na tahu, ušetříš tím do budoucna dost peněz, stejně bys ten tah chtěl a navíc tah máš napořád. Gumu můžeš vždycky dokoupit a určitě o dost levněji než tah.
Slaco Odesláno 15. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Než začnu schánět nové Colty hodil jsem poptávku do sekce koupím. Tak kdyby někdo tak se ozvěte. Díky všem za rady.
PEtrS Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Jinak na gumě jsou Colty taky fajn. Působí pak sportovněji. Ale jak píše kolega: pokud chceš tah, tak radši hned, než následně dokupovat.
Slaco Odesláno 31. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 31. srpna 2016 Tak dlouho jsem vybíral až jsem se po roce vrátil k PO , tentokrát 8500 45,5.Prostě za ty peníze jsem pro sebe nic lepšího nevykoumal.Dnes jsem se po měsíci čekání na balík dočkal. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.