Slaco Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Odesláno 12. června 2016 Nevím pro které se rozhodnout, v automatu , velikost 44 versus 43, asi v modré barvě, měl jsem PO 45,5, mám Fortis b42 a Archimede 45 pilot. Díky za případné nasměrování. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Slaco Odesláno 12. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2016 Obojí chceš na tahu?TH určitě tah - na gumě se podle mého zatím velikost 43 neprodává a u Coltů tápu co zvolit.Zrovna jsem na Fortisky pořídil origo gumu s překlápěčkou a je to fajn, tah mě tahal za chlupy A taky jsem potřeboval trochu potlačil chuť na něco nového - asi to znáte
WATCHES Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 Na léto TH na tahu. Na podzim je můžeš prodat a koupit si na zimu B taky na tahu ;-)
Daemonultimate Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 Potápky vs pozemní armáda, keramika vs věčně se objevující nové vlásečnice, moderní krása vs klasika v podobě vstupu do značky ... z toho je jasné, že bych měl hlasovat za TH... Houbeles hlasuju pro certifikovaný Bé.
Tondaa73 Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 Já bych šel rozhodně do Hujerů...jsou takové...jak to povědět, a neurazit kolegy...takové decentnější.
xcmaniax Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 Spousta lidí Ti tu bude psát komentáře, že Colty jsou entry level atd. Já si myslím, že když je dáš na ruku, bude jasno. Colty jsou kus hodinek, ale díky tvaru nožek a výšce se skvěle nosí a kombinace lesku a AR vypadá neskutečně. Vzal bych je na tahu a gumu přikoupil. I když má Tag spoustu legendárních modelů, tak ty ostatní jsou pro mě těžko uchopitelný a Breitling považuju za zajímavější značku. Když už jsi v těchto vodách koukal jsi na klasický keramický Bondovky? Cenou podobně jako Colty, na první pohled dospělejší hodinky, ale zase bez takové dávky "sex appealu" jako Colty.
Tomak Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 Mám modrý Colty na aquaracer gumě s překlápěčkou (v baterce) odkaz tady A po více než roce stále naprostá spokojenost. Díky skoseným nožkám sedí na ruce parádně, jsou tak akorát těžké a alespoň dle mého názoru se nemají tendenci brzo okoukat. Guma s překlápěčkou s mikroregulací z nich dělá nejpohodlnější hodinky co jsem kdy měl.
Slaco Odesláno 13. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 13. června 2016 Na Bondovky jsem se díval i jsem je měl na ruce, ale jsou pro mě malé ( bohužel) jinak by to byl favorit
Daemonultimate Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 42 malé a půl mm z každé strany u TH je ok? A měl jsi na ruce béčka? Jsou jak 42, žádný béčkovský hovada.Bondovkama získáš značku s vyšší image, kultovní model a strojek s coaxiálem.
Slaco Odesláno 13. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 13. června 2016 Omegy Seamaster Diver 300m mají 41 ( nechrona) - zkoušel jsem je a jsou malé ( obvod zápěstí mám 19,5 - 20cm)TH jsem zkoušel a za mě OK.Na Colty jsem čučel jenom za výlohou.Moje Fortisky mají 42 a vzhledem k lunetě 44mm jsou tak akorát.Chápu , že je to hodně o pocitu ,takto to vidím já a je jasný , že 1mm není žádná míra.
Slaco Odesláno 13. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 13. června 2016 Jedna fotka Fortisek na ruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 Colty Ti budou perfektně, je to opravdu o pocitech, ruku mám 185 - 195 mm a velikosti pouzder jsem měl od 36 po 45,5 mm. Ale ideál leží od 40 do 44.
PEtrS Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 Colty jsou fajn. Ani když jsem je měl na ruce, tak jsem nevěřil, že mají 44mm.Asi černá magie... působí o dost menším dojmem. A lepší vnější AR jsem nejspíš nikdy neviděl.
slice Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Odesláno 14. června 2016 za mňa hujery. tá keramika a nastávajúce leto je dostatočný dôvod..
pekl76 Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Odesláno 14. června 2016 TH. Mám 42mm variantu. Informace o plastovém uložení strojku mě sice nas***, ale přes to plné dýnko to stejně není vidět. Navíc to můžeš brát i pozitivně, aspoň jsou hodinky o pár gramů lehčí Ale mě Breitling prostě nebere, takže v tomhle případě to bylo snadné rozhodnutí.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.