mapep Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Zdravím všechny, přestože jsem aktivní čtenář fóra, neměl jsem zatím odvahu přidat příspěvek o svých sběratelských kouscích, ale nyní jsem si splnil sen a pořídil jsem si od omegy kousek, který měl mezi mladými v roce 1967-8 způsobit revoluci a přilákat je k značce omega. Toto se úplně nepodařilo a to proto, že hodinky dle mého předběhly dobu a to až tak, že jsem si je zamiloval já jako mladý(26) až v roce 2016 :-D Hodinky nedám z ruky a jsou v nádherném stavu až na prasklé, snad původní, sklíčko (značeno). Původní není pásek, ale přiznám se, že už se ohlížím po původní sponě (no 27) na ebayi, ale všechno má svůj čas, protože na hodinky padla velká část úspor. Časem by to asi chtělo vyměnit i sklíčko, ale to teď asi úplně nehoří (určitě nepohrdnu radou, kde jej sehnat). Závěrem pár fotek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Anela Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Tohle jsou skvělé hodinky, gratuluju k výběru, taky bych je nedal z ruky, užívej a doufám, že se ti časem ta původní spona podaří sehnat, řemen 22/14jim neskutečně sedí
Liqid Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 A hele, tak teď už vím, kdo mě přehodil Gratuluji k parádním hodinkám, teď už jenom sehnat sklo, nechat ušít řemen, sehnat sponu, nechat přelíznout pouzdro a máš super hodinky
malda Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Taky jsem si říkal, kde ty aukrácké chronostopy vyplavou. Gratuluji!
mapep Odesláno 22. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Díky všem. Byl to boj, prodávající mi pak říkal, že snad 3 nabídky byly nad 18. Jsou fakt v moc hezkém stavu, až mě to samotného překvapilo (tedy až na prasklé sklíčko a pouzdro, kde je vidět, že byly nošené). Ale jinak stav je skvělý. Je vidět, že patřili někomu, kdo se o ně náležitě staral.
malda Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 (upraveno) Originál sklíčko máš třeba tady (teda doufám, že tvoje chronostopy jsou reference ST 145.007): http://www.ebay.co.uk/itm/OMEGA-CHRONOSTOP-145-007-PARTS-GLASS-CRYSTAL-ORIGINAL-OMEGA-RARE-PART-/271356305042?var=&hash=item3f2e189e92:m:m0j74OIq1xreVfxGawDQyPA Pokud bys chtěl řešit origo řemen, tak na chronostopy pasuje parádní řemen se zajímavou překlápěcí sponou. Má je třeba uživatel Dzos. Myslím, že ta spona by mohla být tohle: http://www.ebay.co.uk/itm/OMEGA-16mm-CHRONOSTOP-STAINLESS-STEEL-BUCKLE-Ref-No-27-spar-parts-/311633461466?hash=item488ecd40da:g:8P0AAOSwQjNW86Tz Kdyžtak mu napiš. Fakt to na řemenu s origo překlápěcí sponou sedne. Upraveno 22. června 2016 uživatelem malda
mapep Odesláno 23. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 23. června 2016 Děkuji moc za tipy určitě do toho časem půjdu :-)
Dzos Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 (upraveno) Gratujuji ke krásnému kousku. Jsou to nenápadné krásky. Taky jedny mám. A pokud budeš chtít sponu č.27, tak jich mám víc, klidně ji pustím. A originální sklíčko se ještě dá sehnat třeba na cousinsuk.com, stojí 30 liber, tedy polovinu toho, co nabízí prodejce na ebay. Moc bych s tím neotálel, Omega hodně redukovala díly, které pouští do oběhu mimo svoje dealery. A řemen doporučuji nechat ušít u Anely. Dělal mi ho na ty moje podle původního originálu a je (podle mě) naprosto perfektní. Koukni sem:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/84839-dzos-moje-nejen-chrono-historie-a/?p=1587779 Upraveno 23. června 2016 uživatelem Dzos
mapep Odesláno 28. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 28. října 2016 Ahoj, zdravím všechny, tak po nějaké době se mi podařilo dát chronostopy do kondice. Podařilo se mi sehnat sponu, origo nové sklíčko a musím zde poděkovat Anelovi za nádherný řemen :-) Posílám pár fotek ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se