old black Odesláno 5. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2007 Ehm, mne si zase rychle odečti. Já mám na podobnou částku kalkulaci na jeden solitér, takže moje radost nad případnou obnovou výroby 68 byla motivována spíše tímto. S nafouklými diplomaty nechci mít nic společného :-) Uznávám, že jsem na reakci asi nezvolil vhodné vlákno. Kdybyste chtěli spáchat tohle, nebo něco v podobném stylu, tak bych ase asi přidal... Do toho bych šel taky. Není to scifi, hciq? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 5. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2007 (upraveno) Do toho bych šel taky. Není to scifi, hciq? ne.... ehm.. tedy po nějakých malých kosmetických úpravách úpravách. Nic, všechny co to opravdu zajímá napište, v této fázi to tu nemá cenu řešit. Upraveno 5. prosince 2007 uživatelem hciq Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
old black Odesláno 5. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2007 Zkus to přesunout jinam nebo nechceš založit vlákno? Zajímavé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 5. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2007 Jak už jsem se tady několikrát vyjadřoval, i já mam zájem, jestli si už rozebíráte čísla a č. 8 tu ještě nepadlo, je moje ... Pochopitelně i cena je důležitym faktorem rozhodování a jestli se to bude šplhat hodně ke sto tisícum, bude to číslo volný, bohužel ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 6. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2007 (upraveno) Zatím to vypadá na bohatě ilustrované pohádky hciq, mám-li být upřímný. hciq - kurňa, promiň, ale není ti to už trapný, dělat si sereklamu na počítačový grafiky jako okopírovaný z lifestyle magazínů (ta nahoře se bohužel obzvlášť nepovedla - však víš) ) na vláknu o prim diplomat l.e. ? Propána, vždyť se chováš úplně stejně jako ten cizopasník popshop, co nám znechutil milan le i Igen le - ten akurát na vláknech o prim l.e. propagoval svoje EXISTUJÍCÍ prim zboží - vůbec se nedivím, že s tebou prim vyjebal, nech toho, prosím, jsi OT !! Tak kolik nás bude na ty diplomat ie? Myslím, že není co vymýšlet - prostě nerez diplomaty jako na fotce rordy 40mm průměr pouzdra. Leda fakt barva ciferníku - jestli třeba nebude antracit místo černý , stříbrný potisk místo bílého a eventuál , ale opravdu eventuál ta 96 místo 68 ?? To se lehce vyvrbí, to je máček. Týpo, prosím, dej tomu jasný realistický směr - čísla rozdává VÝHRADNĚ PRIM svým KMOTRŮM - nikdo jiný !! Já se pokusím vykecat výhody pro žluťásky, protože to bylo nádherný dobrodružství, ale to je vše, co dnes můžeme nabídnout, co se týká numerologie (vím, že je pro vás magická, ale sorry, dál nás prim nepustí, to je jasný) . Přihláška musí být slovem muže!! Na kecy typu já bych kdyby možná ale vlastně....... není NIKDO zvědavý - kdo chce bejt KMOTR, musí bejt napřed CHLAP! Tajný typ - by jistě pomohlo mít primky za pár set tisíc v šuplíku, podle toho se bude sestavovat finální pořadí, tutti frutti. Upraveno 6. prosince 2007 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2007 Tak chlapci - nechte tech zabomysich valek a pojdme zase o kousek posunout nasi Diplomat i.e. Je nas cca. 6 nebo 7, coz znamena, ze se do tech 11 kousku mozna dostaneme. Muzeme tedy zkonzultovat s Primem, co by znamenalo vyrobit 11 kusu serie Diplomat? Za jakych podminek? Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 6. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2007 (upraveno) Zatím to vypadá na bohatě ilustrované pohádky hciq, mám-li být upřímný. hciq - kurňa, promiň, ale není ti to už trapný, dělat si sereklamu na počítačový grafiky jako okopírovaný z lifestyle magazínů (ta nahoře se bohužel obzvlášť nepovedla - však víš) ) na vláknu o prim diplomat l.e. ? Propána, vždyť se chováš úplně stejně jako ten cizopasník popshop, co nám znechutil milan le i Igen le - ten akurát na vláknech o prim l.e. propagoval svoje EXISTUJÍCÍ prim zboží - vůbec se nedivím, že s tebou prim vyjebal, nech toho, prosím, jsi OT !! Hale cigi brzdi chlape, ad 1 žádnou reklamu si tu nedělám, pokud jsi všímavej, tak ten vobrázek jsem tady nepověsil já, jen jsem napsal že to nechci řešit tady. To je snad kurwa košér. dd 2 sám víš jak a co chci dělat, nebo jsi nečet co jsem ti psal. Tudíž jsi mohl pochopit, že je mě nějaká reklama na chronomagu naprosto šumák. Jen jsem slušně odpověděl na dotazy a to ještě soukromě a nepsal jsem tady nějaký bajky o odkazu našich předků. ad 3 to, že je vobrázek jak lifestylu je vpoho, přesně to jsem od toho chtěl díky. Kritice, pokud je objektivní se nebráním, ale toto je na člověka tvýho formátu a vzdělání trochu málo nemyslíš? ad 4 tím tvým nešťastný příspěvkem se stalo přesně to co jsem nechtěl a to je otevřenej konflikt, někdy je dobrý použít SZ, ale nevadí já se z toho neposeru. Ten kdo má máslo na hlavě nejsem já. ad 5 klidně ať to moderátor smaže budu jen pro, nedělá to dobrotu a závěrem, myslel jsem, že najdem nějakou společnou řeč, ale tímto jsi mě tak trochu zaskočil chlape Upraveno 6. prosince 2007 uživatelem hciq Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 6. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2007 hciq - společnou řeč v poho najdeme, ale ne ve farizejský kýčovitý rozpravě na téma pohádky bří primů na vláknu diplomat le a asi ne nad tou malůvkou, to jsem chtěl říct - veřejně. Byla to kritika, ale ne obsahu toho obrázku, ten věru není tak zlý , aby ho člověk mýho vzdělání a formátu smáznul v jedný větě. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 6. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2007 jo jo, už to hovno tady nebudu rozmazávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typograf Odesláno 6. prosince 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2007 jo jo, už to hovno tady nebudu rozmazávat Jestli takhle budete pokračovat pánové, tak se zde zanedlouho zaregistruje Jiří Schmitzer, a vyzve vás, abyste řekli PRDEL!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ptiger Odesláno 6. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2007 já má teda pocit, hlavně z poslední věty pana PRIMA, že se tady tvoří z WV Brouka New Beatle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typograf Odesláno 6. prosince 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2007 já má teda pocit, hlavně z poslední věty pana PRIMA, že se tady tvoří z WV Brouka New Beatle... Pokud máš pravdu, budu nadmíru spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 6. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2007 Na kecy typu já bych kdyby možná ale vlastně....... není NIKDO zvědavý - kdo chce bejt KMOTR, musí bejt napřed CHLAP! Tajný typ - by jistě pomohlo mít primky za pár set tisíc v šuplíku, podle toho se bude sestavovat finální pořadí, tutti frutti. jako sorry, ale nechapu, co tu meles. logicky temer nikdo se nezapise zavazne do objednavky, pokud neni stanoveny aspon hruby odhad ceny. jak sis vsiml, nekteri cekaji ze to bude do triceti nekteri do padesati, dalsi sedumdesat.. tzn kecy o sleve desitek procent jsou mimo misu, rict sedesat az sedumdesat je mnohem presnejsi, si myslim... chapu, ze individualizace zvedaji cenu, ale automobilka ti taky sdeli zhruba cenu, pokud je koncept schvalen do vyroby, a tady, jak to vypada, prichazi vyroba v uvahu. Ted by se mel k tomu spis Pirm postavit jako chlap, strelit neco, a pak se muzou psat poradniky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typograf Odesláno 6. prosince 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2007 .....sssnato káp Džejáre, ale taky to chce vidět naživo prototyp, ten první kus, co je ve stádiu vývoje..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 6. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2007 KMOTR VÍ, že to bude božžžžíííííí. PROTO je kmotr. BASTA. LÓGO, ne? Bude to božžžíííí, JÁ (číslo jedenáct) to vím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 6. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2007 .....sssnato káp Džejáre, ale taky to chce vidět naživo prototyp, ten první kus, co je ve stádiu vývoje..... ale tak hosi - pokud vyrabim hodinky, a pouzdro uz mam temer vyrobene, tusim zhruba, co to bude stat. vim prece, kolik me stoji navrh, kolik me stoji hodina na cnc, atd atp. nerikam presne, ale rozptyl 30 - 90 mi prijde docela nepresny... muj odhad je 68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2007 jako sorry, ale nechapu, co tu meles. logicky temer nikdo se nezapise zavazne do objednavky, pokud neni stanoveny aspon hruby odhad ceny. jak sis vsiml, nekteri cekaji ze to bude do triceti nekteri do padesati, dalsi sedumdesat.. tzn kecy o sleve desitek procent jsou mimo misu, rict sedesat az sedumdesat je mnohem presnejsi, si myslim... chapu, ze individualizace zvedaji cenu, ale automobilka ti taky sdeli zhruba cenu, pokud je koncept schvalen do vyroby, a tady, jak to vypada, prichazi vyroba v uvahu. Ted by se mel k tomu spis Pirm postavit jako chlap, strelit neco, a pak se muzou psat poradniky... Presne!!! Od zacatku se snazim zjistit cenu. Cenu, na zaklade ktere se zorientujeme. VSE se odviji od ceny, jen male procento jsou dalsi veci. Proc to tedy neni proboha mozne. Tato diskuze ma 7 stranek a presto, ze tady padlo mraky konkretnich pozadavku, porad neni jasno, co by bylo mozne a kolik by to stalo. Ptam se asi po páté - Prim Diplomat 40, nerez, safir, 68 kalibr, 11 kusu - KOLIK PRIBLIZNE by tato skvela iniciacni serie stala a koli by stala v pripade, ze nas bude treba 20?!?!?! Muzu sehnat dalsi nadsence, udelat nejakou reklamu mezi prateli, nebo muzu koupit 2 kusy, co ja vim Diky predem Primovi za odpoved. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 6. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2007 (upraveno) Prim přece nebude říkat, za kolik peněz prodává komu hodinky - to je přeci mezi gentlemany naprosto nepřípustné, naučte se prosím konečně chovat, trhovci! Každý si může udělat radost za cenu přes devadesát tisíc. Kmotr o desítky!! to je hodně!!! procent levněji - mně to naprosto stačí, tobě, sibirnayo ne? Upraveno 6. prosince 2007 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 6. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2007 Prim přece nebude říkat, za kolik peněz prodává komu hodinky - to je přeci mezi gentlemany naprosto nepřípustné, naučte se prosím konečně chovat, trhovci! Každý si může udělat radost za cenu přes devadesát tisíc. Kmotr o desítky!! to je hodně!!! procent levněji - mně to naprosto stačí, tobě, sibirnayo ne? mozna uz jsem moc zblblej obchodem, ale proste ano, zajima me cena. vis, kdyz nekdo rekne - pozdro uz mam temer hotove, vse bude tak jak bylo, bude 11 kusu startovaci edice, bla bla, tak cekam, ze rekne - pokud se to do konce prosince da dohromady, do pul roku to bude hotove, predpokladana cena je tolik a tolik, mozna se to jeste o neco zvedne. a TOHLE PRECE nemuze byt pro VYROBCE problem. Pokud to dela nadsenec, co jeste nevi, kolik presne bude stat sklo, kolik prijde pouzdro, a kdesi cosi, ok, chapu, ale firma, co ti na to da doklad a zaruku to prece vedet musi. koneckoncu je to pro ne jen a pouze business, i kdyz prijemny. promin, jsem strojar, ale tenhle vas postup proste nechapu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 6. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2007 (upraveno) Protože nechceš bejt kmotr, sibirnayo, a protože jsi strojař, ne srdcař - cena ničeho, zejména pak cena šperkařských limitek přeci není o tom, co mě stojí sklíčko a motohodina, ale o tom, jak si vážím úzkého okruhu fandů. Proto není vypočitatelná, podstatná, objektivní, prvořadá, veřejná, důležitá a podobně a ani se po ní není třeba ptát, chápeš? NEHRAJE ROLI, protože víš, že je férová. BASTA. Třeba se jí někdy z očí do očí dovíš, ale to už budeš ty hoďky mít na ruce. Upraveno 6. prosince 2007 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se