Fade Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 Já jsem je na živo viděl několikrát díky eskapádám s reklamací mých Igen. Připadaly mi v pohodě. Stejně jako ten Mig na pilotech, který na obrázcích vypadal kostičkovaně a ve skutečnosti to nebylo vidět.
meetU Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 Ked som ich hladal na nete ja, tak som sa tesil, ze konecne nieco snad zaujimave k OH. Ale toto... Dizajnersky na velmi slabuckej urovni. Urcite by som ich nenosil... :/
Fajkus Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 Viděl to někdo naživo? Vážně je ten nápis "czech team" slitý? Na některých fotkách mi to přijde ok, někde moc ne. Škoda že nevzali za základ nějaký univerzálnější model, ale zase mohlo to být i horší, že... Naživo jsou v pohodě. Až na tu příliš velkou korunku se mi zdají nositelné. Srandovní je cif MZ. Ale i ten byl naživo udělán dobře.
palko423 Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2017 Myslíte si, že jako limitka můžou mít (PRIM TEAM (OH 2016)) v budoucnu "nějakou" cenu?K jedněm jsem "nějak" přišel, jsou nenošené a tak váhám, zda si je nechat nebo pustit dále.....a to jsem k nim přišel 19.09.2017, tj. k 95 letému výročí narození E+D Zátopkových...a aby toho nebylo málo, jsem z Kopřivnice, rodiště jednoho z nich :-)
Jan_Jan_2006 Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2017 Myslíte si, že jako limitka můžou mít (PRIM TEAM (OH 2016)) v budoucnu "nějakou" cenu?K jedněm jsem "nějak" přišel, jsou nenošené a tak váhám, zda si je nechat nebo pustit dále.....a to jsem k nim přišel 19.09.2017, tj. k 95 letému výročí narození E+D Zátopkových...a aby toho nebylo málo, jsem z Kopřivnice, rodiště jednoho z nich :-) "Nějakou" cenu mít budou.Schovej je a pak uvidíš...
palko423 Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2017 Uvidíme, možná je někomu pustím na Ježíška :-) ...než by u mě ležely jen ve skříni, tak dobře na tom zase nejsem :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se