Laudis Odesláno 5. července 2016 Nahlásit Odesláno 5. července 2016 (upraveno) Zdravím všechny.Výhledově sháním pro ženu hodinky, původní plán byly tyto Edox Grand Ocean Chronolady 10410 3 AIN Bohužel jsem je propásl a ostatní barevné varianty jsou neakceptovatelné (holt ženská ). Nemáte někdo šajn, kde jinde (pokud vůbec) by se daly sehnat? Jomashop, Gemnation CH24 a jiné prohledány, nikde nic.Popřípadě se nebráním ani jiným návrhům hodinek podobného stylu a parametrů - průměr do 40 mm, ocel klidně v kombinaci s keramikou, pohon není limitujícím faktorem. Momentálně jsou ještě ve výběru Seiko Sportura SNDX95P Maurice Lacroix MI1057-SS001-150 Předem díky všem za rady Upraveno 5. července 2016 uživatelem Laudis
Maxel Odesláno 5. července 2016 Nahlásit Odesláno 5. července 2016 (upraveno) Nvm, zda se trefím do vkusu, ale Bells nedávno pořídil přítelce celkem fešná chrona - Seiko SSC863 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/60640-co-nos%C3%AD-va%C5%A1e-prot%C4%9Bj%C5%A1ky/page-31&do=findComment&comment=1627433 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/60640-co-nos%C3%AD-va%C5%A1e-prot%C4%9Bj%C5%A1ky/page-32&do=findComment&comment=1647740 Upraveno 5. července 2016 uživatelem Maxel
Laudis Odesláno 5. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2016 To Maxel: na ty jsem úplně zapomněl, navíc solar je příjemný bonus. To Tea: OK, akorát mě tam znervózňuje ta karibská doména .ag mrknu na to. Díky hoši.
Tea Odesláno 5. července 2016 Nahlásit Odesláno 5. července 2016 Karibská doména? Doména punkt de, tel., všechno je echt deutsch, no ni?
Laudis Odesláno 5. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2016 Aha už vím kde je chyba, jsem se přepl do ENG, protože moc nešprechtím a poslalo mě to..... no sem http://www.watches.ag/
Sundance Odesláno 5. července 2016 Nahlásit Odesláno 5. července 2016 Jen bacha na ty Edoxy, co mají konkrétně za strojek. Má v tom být Ronda 5040.D, kterej se dělá ve dvou verzích - Swiss Made (13 jewels, gold plated) a v druhý údajně snad v Thajsku dělaný Swiss Parts (6 jewels, nickel plated). A někdo ještě psal, že má v hodinkách 5040.B (má navíc big date) a že mu ten big date začal trošku ujíždět / švidrat (jedno číslo výš než druhý).Jinak osobně se mi ty Seika líbí víc, na těch Edoxech mi přijde ten ciferník špatně čitelnej, kvůli těm namalovaným šipkám na něm, ale to je samozřejmě jen o osobním vkusu
Laudis Odesláno 7. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 7. července 2016 Díky za info. Tahle verze nemá big date, tu má navazující model, nicméně o problémech Rondy sem si tu početl a pokud někdo vybírá mezi swiss/japan qurtzem, většinou každý doporučí spíš japonský quartz. S tím se dokážu ztotožnit. Navíc u těch Seiko bude i jednoduší záměna tahu za řemen. Asi rozhodnuto a budou Seiko
Sundance Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 J vím, že tyhle Edoxy nemají Big date, taky jsem psal, že to někdo popisoval u 5040.B, ale je to příbuzný strojek, tak jsem to nadhodil do placu Spíš by mi tam vadila ta skutečnost, že některý jsou skutečně Swiss Made a některý Thajský..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se