Cagi Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Odesláno 13. července 2016 Zdravím, mám prosbu o radu, při seřizování času jsem povytáhnul korunku a zůstala mi v ruce i s vývodem. Jsou to noname čínské automaty, strojek jsem si nechal vbastlit do vlastního pouzdra. hodinář mi řekl, že je to ulomené, a že nemá náhradní díl. Oplatí se to vůbec opravit, respektive lze to vubec opravit?
Karlos Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Odesláno 13. července 2016 (upraveno) Moc se tam toho ulomit nemohlo. Máš skvělou příležitost proniknout do toho osobně. Nebál bych se toho, rozebral bych to, podíval se co se tam stalo a podle toho hledal řešení (samotná součástka asi fakt bude problém, spíš sehnat celý strojek, nebo nějaké hodinky s tímhle strojkem).A co se vyplatí či nevyplatí musíš posoudit ty sám. Ty to přece budeš platit Upraveno 13. července 2016 uživatelem Karlos
Jiří9 Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Odesláno 13. července 2016 Záleží kde se to ulomilo jestli je tam alespoň kousek závitu na hřídeli lze použít prodloužení . Kdyby byla špatná stavěcí páka co jí drží ve stroji je to opravdu spíš sehnat stejný stroj. Jak píše Karlos vyndej to a případně nafoť pak se uvidí. Jirka
orol Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Odesláno 13. července 2016 Pro začátek by pomohla i fotka toho, co Ti zůstalo v ruce...
Cagi Odesláno 13. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2016 Pokusím se přes víkend. Problém je, že dýnko je ozubené,nemam na to klíč.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se