JaRooN Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Odesláno 14. července 2016 Dobrý den pánové, znáte to, nad něčím pár měsíců přemýšlíte, víte, že to nutně potřebujete k životu (! !) a nemůžete najít nic, co by bylo alespoň na 90% blízké tomu, co byste si představovali. Takže: - představuji si digitálky.- S inverzním displejem - podmínka - přesně to hledám.- Velikost nad 42mm - podmínka (ruku mám cca 20-21 cm, tak 38mm fakt nestačí).- Nepotřebuji žádné vychytávky, stačí mi den, datum a čas - Klidně i starší, i vintážní, u tohoto sortimentu se 30 let téměř nic v dizajnu nezměnilo - jen ta velikost - Ne G-Shock - nechápu, proč mít na ruce plastovou hroudu, kde z plochy hodinek 10% slouží k zobrazení času (ne, děkuji ani XX-5600X ne).- Ano, o Junghans Mega 1000 vím a jsou nejblíže mé představě, zajímá mě ale, zda existuje alternativa.- Ano, Google umím používat, ale ne vždy, když zadáte do vyhledávání inverzní displej, tak dostanete to, co byste chtěli. Je to dost specifikum a blbě se to hledá. Předem moc děkuji! Jarda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radimk Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Odesláno 14. července 2016 (upraveno) Junghans Mega je samozřejmě TOP, ty jsou fakt podařené.Napadá mě Timex T49900 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A potom ještě Braun:http://www.braun-clocks.com/watches Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. července 2016 uživatelem Radimk
Sundance Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Odesláno 14. července 2016 Co třeba Pulsar PQ2003 - 47mmnebo Timex Ironman TW5M00400 - 46mmnebo Timex Ironman TW5M02700 - 45mm, ale dost podobný G-shockům, který nechceš..
JaRooN Odesláno 14. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2016 (upraveno) Díky kluci, ale je to všechno takové... Ani zdaleka se neblížící ideálu Našel jsem ještě jedny hezké a sympatické i značkou Seiko Active Matrix EPD SDGA001, případně SDGA011, ale jsou také spíš z říše snů, protože jsou prakticky nesehnatelné a když už se objeví, tak jsou za raketu. A já to chci jen na takové to domácí hraní Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. července 2016 uživatelem JaRooN
JaRooN Odesláno 17. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2017 Tak já to tu zkusím pozvednout, je tady spousta nových lidí, dovolené i Vánoce jsou za námi, tak možná se někdo bude nudit a něco ho napadne. Četl jsem i o možnosti udělat z normálních digitálek inverzní. Možná i toto by byla cesta, jen vůbec nevím, jak náročné to je...
Frostie Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2017 Dost a ne vždy se to musí nutně povést. Myslím, že by ti mohl poradit i Chilliluk, jste z jednoho města...
nAscA Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2017 (upraveno) Kdysi jsem ten inverzni displej delal.. Vysledek nic moc, alespon u Frogmanu.Jinak mel jsem tyto a bylo to krasne citelne. Plus tam byly nejake urovne, ve kterych si clovek mohl zmenit citelnost. A vzdycky se mi libila tato Seika. Vim, ze jsi gecka zavrhl, ale u techto ta hrouda plastu neni, jsou tenke. Jedine co me na nich stvalo, ze se hure mackaji ta tlacitka. Upraveno 17. ledna 2017 uživatelem nAscA
JaRooN Odesláno 17. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2017 Dík za rady, Cillilukovi budu muset zavolat, pokud nenajdu něco v originálu. Géčka fakt ne. Lákají mě nejlépe kovové elegantní hodinky, ne hrouda plastů, ať je sebemenší a to není u G nikdy. Vždy je na čelní straně minimálně 50% zbytečného plastu...
nAscA Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2017 Ono jich moc neexistuje, jedine ze bys pak zabrousil do vod Fossilu, Dieselu apod.Nebo Suunto Jeste jsem nasel tato Casia
Blues Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 Teď se vyprodávají Pro Treky 300, řada z nich má inverzní display.
JaRooN Odesláno 19. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 (upraveno) ...Lákají mě nejlépe kovové elegantní hodinky, ne hrouda plastů... Teď se vyprodávají Pro Treky 300, řada z nich má inverzní display. Je sice hezké, že se v rámci nahánění příspěvků vyjádříš k tématu, ale občas je dobré číst i komentáře v diskuzi, do které přispíváš...Za další by bylo dobré alespoň napsat, kde a kdo hodinky vyprodává, možná by si někdo jiný vybral. Na to, žes tady už 5 let, tak to vypadá, že ses dnes vzbudil s nutkavým pocitem, že musíš už konečně něco prodat... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. ledna 2017 uživatelem JaRooN
Blues Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 Nutkavý pocit něco prodat nemám. Příspěvky nenaháním.
JaRooN Odesláno 19. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 Nutkavý pocit něco prodat nemám. Příspěvky nenaháním. No vidíš, ještě napiš, kdes viděl ten výprodej a máš padesátku za sebou...
Blues Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 www.ehodinky.cz/hodinky-casio/pro-trek-i22106/hodinky-casio-pro-trek-prg-casio-prg-300-1a9.htmlPadesátku mám u pr.....
nAscA Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 To neni zadny vyprodej.. Daji se sehnat i levneji. http://www.hodinky.inshop.cz/casio-prg-300-1a9.html i s postovnym.
McStinger Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 Trochu vykopávka vlákno, ale priložím. Seiko SBPA003 a Epson Smart Canvas. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
petr_cha Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 Ty Seika to neni klasicky inverzní displej, to je e-ink, ne ? ... Navic jsou myslim vyprodané..
McStinger Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 (upraveno) Aj tie Epsony sú e-ink, zabudol som to v rýchlosti spomenúť. Inverzné ale sú, v zadaní nebolo LCD . Seiká sa ešte dajú kúpiť, aj keď za mrzký peniaz. Upraveno 19. ledna 2017 uživatelem McStinger
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se