Blackofee Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 Skusím udělat lepší fotku bez blesku. Spravovány už asi jednou byli, na letované ložisko mně upozornil i hodinář u kterého jsem se byl poprvé zeptat na opravu. Ozubené kolo vypadá při bližším pohledu jako by byla odřená vrcní vrstva kovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2017 Jak ty hodinky jdou?Nepředbíhají se? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blackofee Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2017 Mám je doma jen pár dní, a hodinky se spíš opoždují cca. za 24h o 3min. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2017 No to já jen tak, jak Karlos komentoval stav vlásku. ("A vlásek taky vypadá trochu nestejnoměrně...")Vypadá to, že je vlásek chycen za dva závity - pak by se hodinky výrazně předbíhaly.Ale když jdou pozadu o tři minuty, tak je to asi uspokojivé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blackofee Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2017 Zkusil jsem udělat lepší foto strojku. A všimnul jsem si že korunka, kterou hodinář vyměnil nebyla původní (je menší a ze žlutého kovu). Tak ji vyměnil asi z estetických důvodů. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2017 Tak ten vlásek na těch nových fotkách vypadá líp (teda ten poslední závit).Veselejší je ten papírek pod můsktem setrvačky.Hodinář tak trochu improvizoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2017 To je servisní knížka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2017 (upraveno) K tomu se nedá nic říct . Hlavně že to dobře chodí Jirka Upraveno 5. března 2017 uživatelem Jiří9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se