Gotty Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Odesláno 14. července 2016 Zdravím.Dnes jsem si koupil hodinky od firmy Casio konkrétně G-Shock GA-100-1A2ER.Čekal mě obvyklý rituál při zakoupení nových hodinek, takže jsem zkoušel všechny funkce těchto hodinek, ale zarazilo mě, že ukazují špatný čas v pásmu Berlin, ale například čas, který hodinky ukazují, že je v Riu jde správně. Konkrétně mám tedy problém, že v časovém pásmu Berlin (Není zde české pásmo) jde čas na hodinkách o hodinu napřed. Četl jsem celý návod a koukal na internet jestliže jde nějak manuálně čas přenastavit o hodinu, ale nikde jsem nic nenašel. Zkoušel jsem i resetovat ručičky a digitálni čas, ale ani to nepomohlo. Proto se obracím na vás. Byl bych moc rád za pomoc. Přecijen bych si nekupoval hodinky, které ukazují špatný čas za 3 tisíce. Přeji příjemný zbytek dne.
filo-boxer Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Odesláno 14. července 2016 (upraveno) Nebude pes zakopany v nastaveni letniho/zimniho casu? To nastaveni by se melo jmenovat DST. Upraveno 14. července 2016 uživatelem filo-boxer
lucid Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Odesláno 14. července 2016 Filo byl rychlejší: taky bych se podíval po nastavení letního/zimního času.
Gotty Odesláno 14. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2016 Nebude pes zakopany v nastaveni letniho/zimniho casu? To nastaveni by se melo jmenovat DST. Filo byl rychlejší: taky bych se podíval po nastavení letního/zimního času. To mě vůbec nenapadlo. Už je vše v pořádku, děkuji vám moc
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se