Jerryl Odesláno 29. července Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července Moc pěkný výsledek! U díry v ciferníku jsem si říkal - odvrtat, ale pilníček bude asi také dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 29. července Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července Tak větší díra na ručky mě teda nenapadla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logarex Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září Jaká je pak reálná vodotěsnost těchto úprav ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září Pokud používáš originál pouzdro, dýnko a korunku, pak stejná. Se sklem většinou není problém. S proskleným dýnkem a obyčejnou nešroubovací korunkou z toho víc jak stovku nevymáčkneš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMB Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září Nenašel někdo safírové sklo na Seiko 5 GMT i s lupou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září Safír ti udělá Ruda a myslím, že umí i dolepit safírovýho kyklopa. Onyx Jihlava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 2. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu Rozhodl jsem se vylepšit Seiko 5 SNZH o šroubovací korunku. Původní krček jsem odvrtal a připravil jsem otvor pro nový šroubovací krček. Lícovaní dílů před zalisováním. Už jenom upravit délku hřídelky. Seiko SNZH v modifikaci Fifty Fife Fathoms se šroubovací korunkou: 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 2. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu (upraveno) Šikovnej kluk Upraveno 2. listopadu uživatelem Panchart Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu Modifikace Seika a vše kolem je paráda, protože dostupnost veškerých dílů je snad nekonečná. Já nyní zamýšlím drobnou úpravu Citizenů s jejich Miyotou a je to nebe a dudy. Copak Citizeny a miyotu nikdo netuní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu Tak, že jo, ty SII strojky NH3x se cpou úplně všude a čínští klonaři to mají jako základní kámen svých napodobenin všeho možného. To pak není těžké se k nějakým přebytečným součástkám dostat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se