Jiří Sedlák Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března Safír bych vzal v původním tvaru tedy plochej, ale s fazetou na okraji. Tedy tento. https://www.namokimods.com/en-eu/collections/seiko-double-domed-sapphire-crystals/products/nmk304-skx007-srpd-flat-sapphire-crystal?variant=32114029854754 1
Spongebob Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března před 3 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Safír bych vzal v původním tvaru tedy plochej, ale s fazetou na okraji. Tedy tento. https://www.namokimods.com/en-eu/collections/seiko-double-domed-sapphire-crystals/products/nmk304-skx007-srpd-flat-sapphire-crystal?variant=32114029854754 Moc díky!
Jerryl Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března Když jsme u toho safíru, tak jestli jdeš měnit origoš hardlex na těch nově pořízenejch 007, tak já jsem šel velice alternativní cestou - ochranné sklíčko jako na mobil. Stojí to skoro nic a když ho jebnu, tak nahodím nový. Na hodinkách bys to nepoznal. Zdroj Alík Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Spongebob Odesláno 18. března Nahlásit Odesláno 18. března Dávám ho do všech hodinek co nemaj safír hlavně proto, že jsou pak i mnohem hezčí..ten pruhled na cifr a modrý odlesk AR je vždycky zvedne o level výš. To že jsou pak i "nepoškrabatelné" je příjemný bonus Takže tohle krycí sklo by mi asi nepomohlo. Každopádně dík za tip!
Jerryl Odesláno 18. března Nahlásit Odesláno 18. března Tak to chápu, je to prostě tvůj osvědečený postup. To já, kdybych měl měnit safíry ve všech mých SKX, tak se nedoplatím, mám troje. A taky želvy a sporty 5 a a a ………… . Já jsem spíš pro zachování originality a taky mi nepřišlo výhodný dávat safír za +-litr do hodinek za 4.000. Ať ti dělají radost!
Spongebob Odesláno 19. března Nahlásit Odesláno 19. března (upraveno) V 17. 3. 2026 v 22:08, Spongebob napsal: Moc díky! A co toto? https://www.namokimods.com/en-eu/collections/seiko-double-domed-sapphire-crystals/products/nmk310-skx-flat-sapphire-crystal-nh34-compatible Nebo, proč tu fazetu? Díky. Jako fazeta taky fajn, bude v ní asi pěkný odlesk, ale aby nebyla moc vysoká..na té prezentované fotce to vypadá ale ok. Já na těch svých orig. hardlex mám takovou malou fazetu, tak nevím která z nich by byla víc podobná. S fazetou to bude možná víc zajímavější.. Má někdo přímou zkušenost?? Kurňa taková modla, to určitě řešilo mrak kluků tady ne? Upraveno 19. března uživatelem Spongebob
Jerryl Odesláno 19. března Nahlásit Odesláno 19. března (upraveno) Originál hardlex fazetu má. Ten safír v odkazu nemá, takže by sklo dosahovalo bez mezery až k lunetě. Já jsem to zkosení bral jako funkční zaležitost, aby se odtud např lehce odplavil písek při potápění a nedřel se mezi sklem a lunetou. Taky záleží na výšce skla, protože jsem viděl dodávat skla pro skx od 2,5 do 3,5 mm. Jestli si pamatuji dobře, tak jsem u originálu naměřil 2,9mm. Musel bych ho někde vyhrabat. Nemám rád, když sklo přesahuje výškou lunetu. Upraveno 19. března uživatelem Jerryl 1
Spongebob Odesláno 19. března Nahlásit Odesláno 19. března V tom případě fakt toto.. zas tolik možností není a Alika vctomto případě nechci. https://www.namokimods.com/en-eu/collections/seiko-double-domed-sapphire-crystals/products/nmk304-skx007-srpd-flat-sapphire-crystal?variant=32114029854754 Možná když už bych tam nakupoval a platil poštu, zkusil bych i nějakou gumu nějakou bez vlnek u pouzdra..fkm..
Jerryl Odesláno 19. března Nahlásit Odesláno 19. března Samotnýho mě to zajímalo, tak jsem ti ho našel, změřil a vyfotil. Podívej, jak je ta fazeta výrazná. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Spongebob Odesláno 19. března Nahlásit Odesláno 19. března před 27 minutami, Spongebob napsal: V tom případě fakt toto.. zas tolik možností není a Alika vctomto případě nechci. https://www.namokimods.com/en-eu/collections/seiko-double-domed-sapphire-crystals/products/nmk304-skx007-srpd-flat-sapphire-crystal?variant=32114029854754 Možná když už bych tam nakupoval a platil poštu, zkusil bych i nějakou gumu nějakou bez vlnek u pouzdra..fkm.. Asi to dopadne takto + nějaký to sklíčko https://www.namokimods.com/en-eu/collections/skx007-srpd-curved-end-rubber-straps/products/nmk801-curved-end-skx-srpd-rubber-strap-navy-blue
Spongebob Odesláno 19. března Nahlásit Odesláno 19. března Počkám na posvěcení sklíčka atd a objednám vemu raději i to těsnění sklíčka..sice jsem se zatím vždy obešel bez a stačilo to původní, ale tak jsou to potápky.. a ta cena už není tak šílená. mají černý a bílý těsnění..to netuším který ale raděj snad bílý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Jiří Sedlák Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března Těsnění jsem neslyšel, že by někdo měnil, fazeta musí být, krásně opticky zdvojuje indexy při správným pohledu. 1
Jerryl Odesláno 26. března Nahlásit Odesláno 26. března Já teď pár dní nosím tento můj model, který jsem si kdysi poskládal prakticky ze zbytků a ono to čirou náhodou docela sedlo dohromady. Trochu jsem ty hodinky opomíjel, ale nyní mě dost baví. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jerryl Odesláno 26. března Nahlásit Odesláno 26. března Původně jsem koukal po SNXS77, ale tyhle mají mě lépe padnoucí tvar pouzdra i přes to, že mají prosklené dýnko. A ta lumi, ta je v noci boží. Skoro jako SKX.
Jerryl Odesláno 26. března Nahlásit Odesláno 26. března (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. je vidět velmi dobře až do rána Upraveno 26. března uživatelem Jerryl
Spongebob Odesláno 29. března Nahlásit Odesláno 29. března To jsem zvědav co z toho bude Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Spongebob Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Tak nakonec po pár dnech bez problému uvolněno z celnice a je to doma Moc pěkně je to zabaleno..jak sklíčko, tak i řemen. Ten je fakt kvalitní, sametovej povrch a měkkoučkej, holt fkm. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Spongebob Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jiří Sedlák Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna Když já nevím, ty gumy k pouzdru už nevypadají tak toolově.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se