Spongebob Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března Tak teď už můžu fakt všechno prodat Sedí to jak prdel na hrnec! Strašnej rozdíl! Ono se to nezdá..milimetr..ale vizuálně a na ruce fakt velkej rozdíl. 1
Lukáš3 Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března V 28. 3. 2025 v 13:04, Spongebob napsal: Rozšířit Moc hezky... Milimetr je hodně. Já všechna dýnka objednávám raději ta slim,když to jde. Je to podstatně lepší na nošení a seiko strojky stejně nejsou žádná top kukačka na pohled 1
Lacifer Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Přátelé, dostal jsem vrak viz foto a láká mě myšlenka přeleštit a přehodit dýnko na svoje SNXS77 podobně jako SpongeBob, otázka zní ... bude to pasovat? Nerad bych se v tom šťoural a pak zjistil že to nesedí. Dík za odpověď
Spongebob Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna tady si můžeš chvilku scrollovat kupují různá čísla modelů... ty máš třeba 3170. Tady si týpek objednal tři...a to i tvé 3170. výsledek ti nepovím Jen co jsem měl chvilku čas pohledat informace. Já bych to určitě zkusil za to nic nedáš. Mě hodinář po namontování dýnka zatřepal hodinkama u ucha a prý je tam ještě spousta místa del zvuku rotoru..
Jerryl Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Co jsem to dříve studoval, tak by to jít mělo, ale vyzkoušené to nemám. Vzhledem k nízké vodotěstosti toho stejně moc neriskuješ. Jistě budem rádi, pokud nám to pokusem potvrdíš.
Panchart Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Super , moc nechápu proč tam nasazujou poklopy jak v Praze na kanály?
Jiří Sedlák Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna V 1. 4. 2025 v 5:34, Lacifer napsal: Přátelé, dostal jsem vrak viz foto a láká mě myšlenka přeleštit a přehodit dýnko na svoje SNXS77 podobně jako SpongeBob, otázka zní ... bude to pasovat? Nerad bych se v tom šťoural a pak zjistil že to nesedí. Dík za odpověď Rozšířit Mám na SNXS dýnko ze stejných hodinek, taky 7009 a stejný tvar pouzdra. No problem.
Jiří Sedlák Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna (upraveno) A taky ses na leštění vysral. Zbytečný. Nejenom že máme několikery stejný hodinky, ale na SNXS máme i dýnko ze stejných hodinek. Edit, skoro stejných. Malinko se liší. Upraveno 1. dubna uživatelem Jiří Sedlák
Lacifer Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna V 1. 4. 2025 v 14:59, Jiří Sedlák napsal: A taky ses na leštění vysral. Zbytečný. Nejenom že máme několikery stejný hodinky, ale na SNXS máme i dýnko ze stejných hodinek. Edit, skoro stejných. Malinko se liší. Rozšířit Já jsem si to myslel že si to tu už taky řešil, jen jsem byl línej to hledat a nevěděl jsem že ze skoro stejnejch pětek, jinak bych dotaz napsal rovnou tobě a ano vysral, Je nás tu víc co jdou podobnou hodinkovou uličkou se SpongeBobem jsme se taky v pár vláknech už potkali, no je to tu holt silně inspirující 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se