vlasta66 Odesláno 19. února 2006 Nahlásit Odesláno 19. února 2006 old black: Souhlasím s tebou asi bych už taky dal přednost těm 42.
old black Odesláno 19. února 2006 Nahlásit Odesláno 19. února 2006 Mají širší lunetu, která je dělá opticky menší. Na to bacha! Položím-li je vedle Fortis Flieger se stejným průměrem, je to krásně vidět. Nakupovat podle obrázků je někdy loterie!
TomasH Odesláno 19. února 2006 Nahlásit Odesláno 19. února 2006 Jojo mate pravdu, ty v tom cervenem poli mam jsou to 40mm jinak ty 42 jsou uplne stejne az na takove tyhle picicandy (rucicky chronografu, vyrazene znaky na korunce a tlacitkach... mozna i vodotesnost do 100m to uz takova picicanda neni, pravda) Mam ty 40 a jsem snima maximalne spokojenej :-)
aCIDfire Odesláno 19. února 2006 Nahlásit Odesláno 19. února 2006 Já mám Aviatory IV a nemůžu si je vynachválit,přesný na vteřinu (alespoň u mě),podle mě nádherný (na fotkách jsou "sytější",ve skutečnosti vypadají decentněji) a zaujaly v hospodě už nejednoho kámoše. Sturmanskie vypadají taky pěkně,ale na Aviatory nemaj,možná bych si dokázal představit ty na tom třetím obr.,ty se mi taky líbí,ale s jiným koženým tahem.
falkkon Odesláno 20. února 2006 Nahlásit Odesláno 20. února 2006 Mám Aviatory III,tak mě napadlo stopnout si dobo chodu při úplným natažení a čuměl jsem.Píše se všeobecně rezerva chodu 42 hod. a vydržely 65 hod! Je to normální?
PanzerBear Odesláno 20. února 2006 Nahlásit Odesláno 20. února 2006 No je pravda ze tyhlety sturmanskie nejsou zrovna super design. Ja koupil tyhle a take vyvolavaji pozornost
Yen.da Odesláno 20. února 2006 Nahlásit Odesláno 20. února 2006 dík za názory.. zatím to vypadá na některý AVIATORY, mají zajímavej design.. sice o nich jedna moje známá prohlásila že jsou příšerný, ale mně se líbí. Myslím že ta velikost 40 mi bude bohatě vyhovovat, mám poněkud slabší zápěstí. Existuje ještě nějaká další rozumná alternativa, klidně od jiných značek?
PanzerBear Odesláno 20. února 2006 Nahlásit Odesláno 20. února 2006 Ta rezerva chodu by me taky zajimala. Ja to u sebe nezkousel, protoze si natahnu hodiny kazde rano, ale kdyby to bylo 65 hodin tak bezva. O vikendu to prubnu.
aCIDfire Odesláno 20. února 2006 Nahlásit Odesláno 20. února 2006 2Yen.da: Na tvojí známou nedej,třeba mojí přítelkyni se Aviatory IV moc líběj. A jak říkám,ve skutečnosti vypadaj ještě líp než na obrázku. 2PanzerBear: ..a natahuješ je až na fest?Já je natahuju taky každej den,možná by stačilo od oka natahovat tak do půlky a těch 24h vydržej a subj si myslím,že se míň ničej.
RomanP Odesláno 20. února 2006 Nahlásit Odesláno 20. února 2006 Co se rezervy chodu týčem já jsem se rozhodl tak jednou za měsíc je nechat dojít na doraz, psalo se o tom tady v souvislosti s pérkem. Koukal jsem jako blázen, myslel jsem že jako jedno ráno prostě nenatáhnu a druhý den ráno budou mrtvý, ale moje šlo od posledního natažení 69 hodin ! (přes noc v krabičce od 21-10 hod)
PanzerBear Odesláno 20. února 2006 Nahlásit Odesláno 20. února 2006 2PanzerBear: ..a natahuješ je až na fest?Já je natahuju taky každej den,možná by stačilo od oka natahovat tak do půlky a těch 24h vydržej a subj si myslím,že se míň ničej. Jo natahuju je na doraz, ani jsem o tom nepremyslel, jeslti jo nebo ne. Zalozim vlakno, trba se dovime novinku
falkkon Odesláno 20. února 2006 Nahlásit Odesláno 20. února 2006 Tak to asi sedí těch 65 hod,já myslel že jsem si popletl dny a blbě počítal
Benelli_2000 Odesláno 20. února 2006 Nahlásit Odesláno 20. února 2006 Dotaz ohledně hodinek ORION http://www.orion-watch.com/ Jaké tam dávají strojky? Jsou to "trvanlivé" hodinky, nebo jen levné šmejdy? Skeletony v ceně do 100 ojr vypadjí lákavě, ale jak to bude s kvalitou a životností? Můžete někdo poradit? THX PS: Kdyby jste někdo narazil na skeletony v ceně do 15000,- kč tak mi dejte vědět do tématu: http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=685, bo na mail. THX
Benelli_2000 Odesláno 21. února 2006 Nahlásit Odesláno 21. února 2006 Hodinky jsou ORION ne ORIENT No jo. Sem se nějak přepsal. :-/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se