JJ Odesláno 12. září 2005 Nahlásit Odesláno 12. září 2005 Flax: nejsou ty černé zrovna ty, kvůli kterými se s Poljotem soudil Fortis? Upřímně řečeno je to jejich modelům opravdu až moc podobné. Jak už jsem psal, nechápu, proč si Poljot musí dělat do bot napodobováním cizích hodinek a nepříjemnostmi s tím spojenými, když má moc pěkné vlastní kousky.
flax Odesláno 12. září 2005 Nahlásit Odesláno 12. září 2005 JJ: Je to mozne s leteckymi Fortisy ma Poljot vice podobnych modelu ze serie Aviator. Kamojedov: Ani mi nemluv, ja bych je chtel proste vsechny Udelat si takovou malou domaci sbirku... Ruske hodinky mi prijdou mnohem vice atraktivnejsi nez Svycarske. Navic ve mne vyvolavaji nostalgicke vzpominky.
Cmelak Odesláno 13. září 2005 Nahlásit Odesláno 13. září 2005 Kamojedov mě tak naladil, že jsem nejen vyndal ze šuplíku 15 let staré quartz Poljoty, ale, po velkém shánění modelové řady 2003, jsem již 14 dní šťastným majitelem hodinek Poljot Serebrjanyj vek: http://www.ruwatch.com/cgi-bin/shop/cart.p...ng=&Art_nr=4310 Jen ta cena - v www.poljot.at je kdysi měli o 100 EUR lacinější. A zdá se mi, že i ostatní hodinky jsou zde lacinější.
Ondraj Odesláno 13. září 2005 Nahlásit Odesláno 13. září 2005 jsem již 14 dní šťastným majitelem hodinek Poljot Serebrjanyj vek: http://www.ruwatch.com/cgi-bin/shop/cart.p...ng=&Art_nr=4310 Pěkná záležitost, takové bych chtěl vidět na vlastní oči.
flax Odesláno 14. září 2005 Nahlásit Odesláno 14. září 2005 Tak dnes dorazily Kampannovi moje hodinky do Mnichova. Nedalo mi to a objednal jsem si s vyraznou slevou nize uvedene kousky Aviator IV, ktere mi proste nedaly spat a o kterych tady uz padlo nejedno slovo. V pondeli, nejpozdeji utery by mnely byt u mne doma, tak jsem zvedavy.
Návštěvník Tomáš Hrabě Odesláno 15. září 2005 Nahlásit Odesláno 15. září 2005 Urcite napis jakej mas dojem z tech Aviatoru s chrono graphem, fakt se mi moc libej a asi do nich pujdu.. jen mi zajimaj postrehy, preci jen pro me je 8tis docela dost, tak abych nelitoval. Asi bych si je koupil od Kampmana, ale zatim nevim jak na to, jak je to s placenim a podobne... Je pravda ze jsem ty jeho stranky moc nestudoval, takze uvidim... Budu moc rad kdyz mi sem hodis nejake info. Diky moc
flax Odesláno 15. září 2005 Nahlásit Odesláno 15. září 2005 V kazdem pripade je idealni mit internetovou platebni kartu ke svemu uctu, pripadne rovnou platebni kartu s moznosti platit i na internetu. Financni transakce pak probehne okamzite a kdyz si hodinky vyberes dejme tomu zitra dopoledne tak pozitri je mas doma. Horsi je to pokud nemas platebni kartu, pak je nutne penize zaplatit prevodem na jeho ucet coz je ovsem kapku zdlouhave, protoze prevody mezi bankami obvzlast pak do nemecka nejsou zrovna nejrychlejsi, takze pak pocitej se zdrzenim tak o 3-5 dnu. Na svych strankach Kampmann nabizi taky platbu dobirkou, ovsem tato sluzba neni mozna v Ceske republice ale jen v zemich kde je Euro. Jinak co se bezpecnosti tyce, nemusis se niceho bat. U Kampmanna vazne nic neriskujes, v kazdem pripade se jedna o spolehliveho a bezproblemoveho cloveka. Trosicku mi vadi, ze na veskere mejly odpovida dosti stroze a ne zrovna okamzite, ale to prameni pravdepodobne z jeho pracovni vytizenosti.
tom Odesláno 16. září 2005 Nahlásit Odesláno 16. září 2005 Před časem jsem z NL kupoval Omegy. Platil jsem bankovním převodem (podmínka prodávajícího) z KB, náklady na transakci byly asi 300 Kč, platba proběhla během 4 dnů, balíček došel zcela bez problémů za 3 dny a za balné vč. poštovného si účtoval 35 EUR. Jinač k té strohosti a rychosti. Nejrychlejší a nejsdílnější byli v CH, pak NSR (Mnichov) a nejhorší NDR (Berlín) - bolševizmus v nás.
flax Odesláno 16. září 2005 Nahlásit Odesláno 16. září 2005 Tak co se tyce platby pomoci internetove platebni karty neplatis nic za prevod meny a transakci. To je obrovska vyhoda. Takze pokud nemas, popros kolegu, znameho atp. dej mu penize na ucet a zaplat jeho kartou. Odecet z jeho uctu se sice projevi az po tydnu ale to uz budes mit hodinky davno doma. Co se dopravneho tyce od Kampanna jak jsem rikal do CR vyuziva sluzeb DPD a uctuje si pouhych 10 Euro, tedy o vice jak polovinu mene nez stoji balik DPD od nas k nemu.
TomasH Odesláno 19. září 2005 Nahlásit Odesláno 19. září 2005 No pomalu se smiruju s tim ze tu budu za hlupaka... asi takhle... nemam kreditku mam jen embosovanou platebni kartu u ceske sporitelny... tim toho asi moc nezaplatim co? Bankovnim prevodem se mi nechce platit za prve proc platit o nekoli set vice a za druhe proc cekat... Pak se Te jeste chci zeptat zda uz Ti dosli ty krasne aviatory (na jake mam taky zalusk) a jake jsou prvni dojmy Dik
flax Odesláno 19. září 2005 Nahlásit Odesláno 19. září 2005 Jak uz jsem psal ve druhem vlakne ruskych hodinek, pozadal jsem Kampmanna aby si ty hodinky jeste nechal prez vikend a provedl co nejpreciznejsi serizeni strojku, coz mi s ochotou prislibil. Hodinky mi odeslal tedy dnes a dal mi i cislo DPD baliku abych mohl kontrolovat kde se prave nachazi, coz znamena ze budou u mne v ostrave kolem poledne pozitri tedy ve stredu. Pak se urcite pochlubim. Ohledne te karty si zavolej do sve banky, nebo se tam stav osobne a pozadej o vydani Internetove platebni karty ke svemu uctu, to by snad nemnel byt problem. Pravda s ceskou sporitelnou zkusenosti nemam, takze netusim do jake miry to bude mozne. Pak je zde jeste jedno reseni, a to sice ze to zaplatime prostrednictvim me karty. Pokud jsi z Ostravy, muzeme se domluvit, ze se sejdeme a transakci provedeme na miste. Penize ktere mi das pak vlozim dodatecne na svuj ucet. Idealni by ale pro tebe bylo vyuzit platebni kartu nekoho z tvych blizkych znamych, takhle chapu ze by jsi se mozna necitil zrovna bezpecne.
TomasH Odesláno 20. září 2005 Nahlásit Odesláno 20. září 2005 Tesim se spolecne s tebou :-) opravdu mi zajima jake jsou a jak jsou na tom s presnosti... drzim palce at je vsechno v poradku... jinak ja jsem z prahy, takze ta Tvoje nabidka mi neni moc platna, ale moc dekuju za ochotu. Urcite se s nima podrobne pochlub :-) P.S.> Jake ma s nima zkusenosti Kamojedov, mel je tu jako prvni, neco popsal, ale presnosti (denni odchylce se nejak vyhnul) budu moc rad kdyz napise svuj postreh... Snazim se nabrat co nejvice zkusenosti od ostatnich lidi. Dekuju a ahoj
Kamojedov Odesláno 21. září 2005 Autor Nahlásit Odesláno 21. září 2005 Nepominul, ale přiznám se, že mě zkoumání přesnosti z principu nepřesných mechanických hodinek nějak nebere. Nicméně jsem je po měsíci seřídil - předešly se cca o dvě minuty. Což je fajn - můj ETA zázrak je na tom dokonce o chlup hůř. Pak jsem je ještě na 24 hodin porovnal s radiovými Junghansy. Předešly se o 9 vteřin. Což nekoresponduje s výše zmíněným, ale celou dobu ležely naplacato na nístě. Když je nosím, jdou prostě pomaleji, což je obvyklé. V zájmu spravedlnosti je nutno zdůraznit, že byly při prodeji seřízeny na měřáku.
mat Odesláno 21. září 2005 Nahlásit Odesláno 21. září 2005 Co se týče přesnosti, tak moje aviatory III od kampmana (coz ale pry nejsou poljoty ale volmax) me delaj docela radost, krom toho, ze sem z nich nadsenej po strance esteticky, se zpozdujou pri beznym noseni za tyden o cca 30 vterin, a toho si skoro ani nevsimnu MHD taky nejezdi na vterinu presne :-)
TomasH Odesláno 21. září 2005 Nahlásit Odesláno 21. září 2005 Tak je to jasne, jdu do nich :-) jen se musim rozhodnout mezi temito http://www.poljot24.de/en/pd-132909217.htm...tm?categoryId=3 a tuhlema :-) http://www.poljot24.de/en/pd802928059.htm?categoryId=3 kazdopadne budou na oceli Jo jeste by me zajimalo jak je to s tema omezenejma seriema je nejake divne ze by od kazdeho modelu bylo vyrobeno jenom 999 kusu a ted pomalu ke konci roku byli jeste k mani... v tom bude nejakej figl ne?
flax Odesláno 21. září 2005 Nahlásit Odesláno 21. září 2005 Jojojoooo! Uz mne prave dosly. Ty jsou tak krasne. Vecer az se vratim z prace udelam nejakou serii fotecke se svym Canon 350D. V kazdem pripade vypadaji proste bozsky, prvni dojem je vyborny. Ta nadherna matna ocel, masivni tlacitka a korunka no krasa.. A jak ty tlacitka krasne mechanicky "cvakaji" ) Pripadam si jako male dite, ktere prave dostalo svou vysnenou hracku a porad na ne musim koukat.
TomasH Odesláno 21. září 2005 Nahlásit Odesláno 21. září 2005 Gratuluju a moc se tesim na ty fotky :-) Jeste jeden takovej uplne hloupej dotazek... k cemu slouzi ten malej cifernicek na seste hodine? To proste a jen ukazuje cas ve 24 hodinovem rezimu? To by bylo vice mene k nicemu, alespon pro me.. Nevim do kterejch pujdu, jeste musim teda nejak obtelefonovat ty banky jak je to s tou kartou :-(
flax Odesláno 21. září 2005 Nahlásit Odesláno 21. září 2005 Presne tak ten cifernicek na seste hodine je 24hodinovy format casu. U nekterych typu hodinek s timto strojkem Poljot osazuje misto rucicky takovy ten mesicek s ukazatelem dne a noci... Jinak ten cerno stribrny cifernik je proste nadherny, vubec to tak na fotkach nevynikne, ale jsou to naprosto dve krasne sladene barvy, ktere pusobi hodne elegantnim dojmem. To by ti asi na starsich Aviator III chybelo.
mat Odesláno 21. září 2005 Nahlásit Odesláno 21. září 2005 Na tom, co je elegantnejsi se asi neshodnem, ale pod tohle se klidne podepisu: " Ta nadherna matna ocel, masivni tlacitka a korunka no krasa.. A jak ty tlacitka krasne mechanicky "cvakaji" ) Pripadam si jako male dite, ktere prave dostalo svou vysnenou hracku a porad na ne musim koukat." :-)
flax Odesláno 21. září 2005 Nahlásit Odesláno 21. září 2005 Takze jak jsem slibil, zde jsou fotecky mych novych krasavcu od p. Kampmanna
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se