patprom Odesláno 5. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 Po cyklistickém odpoledni hezky doma opět s Coke na ruce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 6. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2018 Trocha přírody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 6. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2018 Jsem rád, že jsi zjisti, že prodej byla blbost. I když ta červená datumovka byla cool. Jedna moje.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 6. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2018 (upraveno) Pravda a na červenou datumovku zase dojde, neboj :-) Gratuluju k dobrému vkusu na hodinky! Upraveno 6. května 2018 uživatelem patprom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 6. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2018 Já už je mám nějaký rok. Těším se na nové keramiky. Ta červená datumovka mě zajímá. Kde si to necháš dělat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 6. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2018 V 6. 5. 2018 v 17:59, ava napsal: Já už je mám nějaký rok. Těším se na nové keramiky. Ta červená datumovka mě zajímá. Kde si to necháš dělat ?Normálně v servisu u AD. Víc přes sz kdyžtak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 (upraveno) V 6. 5. 2018 v 17:55, patprom napsal: Pravda a na červenou datumovku zase dojde, neboj :-) Gratuluju k dobrému vkusu na hodinky!Jsou skvělé. Jen pro zajímavost, nepřijde Ti ta coke vložka více tmavá než jsi měl předtím? Mám ji taky a ta červená je spíše vínová. Nahoře na předešlé stránce, co máš ty starý, je ta červená světlejší, fotkou to podle mě není. Upraveno 7. května 2018 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 7. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 V 7. 5. 2018 v 13:31, VintageLover napsal: Jsou skvělé. Jen pro zajímavost, nepřijde Ti ta coke vložka více tmavá než jsi měl předtím? Mám ji taky a ta červená je spíše vínová. Nahoře na předešlé stránce, co máš ty starý, je ta červená světlejší, fotkou to podle mě není.Možná to bude tím, že ta předchozí coke vložka byla aftermarket a tahle je originál, těžko říct. Každopádně ti patří dík za všímavost! Dnes opět Pepsi. Ještě že to přehazování je tak jednoduché i pro laiky jako já :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 Jsou v dobrých rukách a děláš jim skvělou reklamu, být Tebou, už je nepouštím a děláš parádní fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 7. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 V 7. 5. 2018 v 13:55, VintageLover napsal: Jsou v dobrých rukách a děláš jim skvělou reklamu, být Tebou, už je nepouštím a děláš parádní fotky. Já mám teda o dobrých fotkách trochu jinou představu, ale nezastírám, že jsi potěšil, děkuji :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 8. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 Pár dnešních fotek z arboreta s rozkvetlými Rododendrony Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 14. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Z dnešního rána cestou ze školky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se