Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 91
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jsem rád, že jsi zjisti, že prodej byla blbost. I když ta červená datumovka byla cool.

Jedna moje....

post-14379-0-00431300-1525625293_thumb.jpg

Odesláno

Já už je mám nějaký rok. Těším se na nové keramiky. Ta červená datumovka mě zajímá. Kde si to necháš dělat ?

Odesláno
  V 6. 5. 2018 v 17:59, ava napsal:

Já už je mám nějaký rok. Těším se na nové keramiky. Ta červená datumovka mě zajímá. Kde si to necháš dělat ?

Normálně v servisu u AD. Víc přes sz kdyžtak...

Odesláno (upraveno)
  V 6. 5. 2018 v 17:55, patprom napsal:

Pravda a na červenou datumovku zase dojde, neboj :-) Gratuluju k dobrému vkusu na hodinky!

Jsou skvělé. Jen pro zajímavost, nepřijde Ti ta coke vložka více tmavá než jsi měl předtím? Mám ji taky a ta červená je spíše vínová. 

Nahoře na předešlé stránce, co máš ty starý, je ta červená světlejší, fotkou to podle mě není.

Upraveno uživatelem VintageLover
Odesláno
  V 7. 5. 2018 v 13:31, VintageLover napsal:

Jsou skvělé. Jen pro zajímavost, nepřijde Ti ta coke vložka více tmavá než jsi měl předtím? Mám ji taky a ta červená je spíše vínová. 

Nahoře na předešlé stránce, co máš ty starý, je ta červená světlejší, fotkou to podle mě není.

Možná to bude tím, že ta předchozí coke vložka byla aftermarket a tahle je originál, těžko říct. Každopádně ti  patří dík za všímavost! 

Dnes opět Pepsi. Ještě že to přehazování je tak jednoduché i pro laiky jako já :-)

post-16652-0-05772600-1525700471_thumb.jpg

Odesláno
  V 7. 5. 2018 v 13:55, VintageLover napsal:

Jsou v dobrých rukách a děláš jim skvělou reklamu, být Tebou, už je nepouštím a děláš parádní fotky. :)

Já mám teda o dobrých fotkách trochu jinou představu, ale nezastírám, že jsi potěšil, děkuji :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...