Přejít na obsah

Rolex GMT Master II Pepsi

patprom

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 91
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jsem rád, že jsi zjisti, že prodej byla blbost. I když ta červená datumovka byla cool.

Jedna moje....

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 6. 5. 2018 v 17:55, patprom napsal:

Pravda a na červenou datumovku zase dojde, neboj :-) Gratuluju k dobrému vkusu na hodinky!

Jsou skvělé. Jen pro zajímavost, nepřijde Ti ta coke vložka více tmavá než jsi měl předtím? Mám ji taky a ta červená je spíše vínová. 

Nahoře na předešlé stránce, co máš ty starý, je ta červená světlejší, fotkou to podle mě není.

Upraveno uživatelem VintageLover
Odkaz ke komentáři

V 7. 5. 2018 v 13:31, VintageLover napsal:

Jsou skvělé. Jen pro zajímavost, nepřijde Ti ta coke vložka více tmavá než jsi měl předtím? Mám ji taky a ta červená je spíše vínová. 

Nahoře na předešlé stránce, co máš ty starý, je ta červená světlejší, fotkou to podle mě není.

Možná to bude tím, že ta předchozí coke vložka byla aftermarket a tahle je originál, těžko říct. Každopádně ti  patří dík za všímavost! 

Dnes opět Pepsi. Ještě že to přehazování je tak jednoduché i pro laiky jako já :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Pár dnešních fotek z arboreta s rozkvetlými Rododendrony

Odkaz ke komentáři

Z dnešního rána cestou ze školky

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...