Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
Odesláno

Taky přehozeno,jde mi tam :-).... určitě o 100% lepší.

Trochu zklamání z funkčnosti.Čekal jsem manipulaci se sponou jako u Breitlingu či Ploprofů,tedy zkracování alá klepeta.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Moony jsou teda bez šance, jo?

Zrovna nad tim bádám. Vypadá to, že šance nějaká je, ale ke sponě se musej koupit ještě jiný end links.

Ceny ve světě pak vypadaj různě, někde kolem 200 USD, někde 305 CAD.. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

To je neskutecny, zrovna jsem chvalil keramicky bondovky a jediny minus je pro me spona, ktera mi prijde oproti starsi verzi o dost subtilnejsi. A vypada to, ze problem vyresen Taky objednavam.

Odesláno

Jde ta spona na chrono 41,5 stary tah bez sroubku?

Nemám teď hodinky zrovna u sebe, ale když se podíváš na uchycení spony, tak zjistíš, že to nejde. A s nějkejma redukce to bude vypadat blbě (pokud vůbec existují).

Odesláno

Nemám teď hodinky zrovna u sebe, ale když se podíváš na uchycení spony, tak zjistíš, že to nejde. A s nějkejma redukce to bude vypadat blbě (pokud vůbec existují).

Ahojte

Ide to je to ja na wus.. Treba kúpiť aj endlinks.. Ale vyzerá to divne podľa mňa

Ps: dnes dorazila a pasuje krásne na PO chrono cal 9300

• po 3 týdnech...
Odesláno

Může mi prosím někdo poradit,kde ji objednat-popřípadě kontakt?

Všetky AD vratane CZ

Ja som to bral s Omega Boutige Wien

Dosť sa písalo na wus, ze omega ti chce zarazit, čiže objednať kým sa dá

Odesláno

Kdyby sis to tema poradne precetl, tak bys prisel na to, ze hned v prvnim prispevku je link, kde ta vymena probiha prave na 2254.50
Muj nazor je, ze to mozna plni funkci, ale vypada to strasne.

• po 4 týdnech...
  • po měsíci...
  • Po letech...
Odesláno

jen pro připomenutí a osvěžení tématu, před nedávnem jsem u Dušáka ověřoval tyto spony na tah SMPc, které by dle dostupných informací na zahraničních fórech měly fitovat:

117STZ004666

117STZ001154

117STZ001159

všechny byly kupodivu za stejnou cenu, to jest 2750 CZK, objednal jsem si tedy 117STZ001159. Je z nich největší, má 6 poloh + extenzi. Chvíle čekačka, u Dušáka rovnou nasazena na tah, spokojenost.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...