Chumpus Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Odesláno 24. července 2016 Původně jsem se chtěl ptát, s kým z fóra se tam potkám, ale nakonec v tom termínu jedu na dovolenou, tak to sem dávám pro ty, kteří o tom neví a měli by zájem zúčastnit se. Pokud vím, tak nějaké známé tváře z fóra tam budou. Jestli máte nějaké dotazy, klidně mi pište SZ. Certina měří čas našim koníčkům už déle než 125 let. Tentokráte bude měřit čas všem milovníkům horských kol a hodinek. Dorazíte taky? Sraz je 13. srpna v Černošicích u vlakového nádraží a cílem vyjížďky je Dům Hodin na Karlštejně, kde nás čeká prohlídka historií času... Pojďte s milovníky hodinek na kolo...
IHY Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 V 24. 7. 2016 v 19:54, Chumpus napsal: Původně jsem se chtěl ptát, s kým z fóra se tam potkám, ale nakonec v tom termínu jedu na dovolenou, tak to sem dávám pro ty, kteří o tom neví a měli by zájem zúčastnit se. Pokud vím, tak nějaké známé tváře z fóra tam budou. Jestli máte nějaké dotazy, klidně mi pište SZ. Certina měří čas našim koníčkům už déle než 125 let. Tentokráte bude měřit čas všem milovníkům horských kol a hodinek. Dorazíte taky? Sraz je 13. srpna v Černošicích u vlakového nádraží a cílem vyjížďky je Dům Hodin na Karlštejně, kde nás čeká prohlídka historií času... Pojďte s milovníky hodinek na kolo...Bude i letos takovýto sraz?
IHY Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Odesláno 8. května 2017 V 18. 2. 2017 v 18:21, IHY napsal: Bude i letos takovýto sraz?Bude?
Chumpus Odesláno 8. května 2017 Autor Nahlásit Odesláno 8. května 2017 Poptal jsem se a plánují se pravidelné vyjížďky.
kuncák7 Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Odesláno 8. května 2017 Tak jestli to bude tahle lokalita i letos, zajdu se na vas kouknout ( sel bych z druhe strany, od Berouna ).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se