Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím chronomagory,

předem se omluvám tak trochu za spam a vím, že to asi k ničemu nepovede, ale zoufalí lidé dělají zoufalé věci. (nebo taky tonoucí se stébla chytá)...
Tátovi se "podařilo" ve středu 20.7. večer v ulici Nad Královskou oborou (Praha) ztratit hodinky Nomos Tangente 38 Datum (sériové číslo 7855)
Dejte prosím vědět, kdybyste je třeba někde náhodou v inzerci, na aukru, sbazaru nebo kdekoliv jinde viděli. 

Odesláno

Nechci vysí*at, ale v týhle části Letný na zemi asi dlouho neležely...

Mylsím, že by asi nikde dlouho neležely. Každopádně se obávám, že je na Letný už nosí nějakej hipster.

Odesláno (upraveno)

Úplně normálně. Podařilo se mi to kdysi při stopu v Olomouci. Tehdy (1994) to byly automaty SEA-GULL a docela mě to mrzelo. Nicméně - podrobnosti o mechanismu této události jsou mi neznámé.

Upraveno uživatelem HAIRYPAW
Odesláno

Ohne se stěžejka, praskne řemínek, ohne se jazýček na sponě, zavadíš o sponu rukávem, nebo batohem a rozepneš si ji... Možností je celkem dost.

Odesláno

Můžu se jen zeptat, abych byl případně poučený, neber to opravdu nijak osobně, jak se dají ztratit z ruky hodinky?

Odesláno z mého phone pomocí Tapatalk

Neměl je na ruce. Byly v kapse od kalhot, které nesl přehozené přes ruku. (Kalhoty si před tím převlékl na golfu, a dal do nich hodinky. Poté už se nepřevlékal a jel rovnou domu...)

Odesláno

Ohne se stěžejka, praskne řemínek, ohne se jazýček na sponě, zavadíš o sponu rukávem, nebo batohem a rozepneš si ji... Možností je celkem dost.

Fakt by sis nevšiml, kdyby ti praskl řemen a hodinky s sebou práskly na zem? :-)

Odesláno z mého phone pomocí Tapatalk

Odesláno

Fakt by sis nevšiml, kdyby ti praskl řemen a hodinky s sebou práskly na zem? :-)

Ne nutně. S někým mluvíš, kolem je hluk z aut a tramvají, něco tě zaujme a ty na to bez přestání koukáš (to léto a minisukně je sfiňa :D)...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...