LovecK Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Dobry den taky prosim o radu mam zajem koupit pam luminor submersible nebo pam luminor gmt a hlavně kde jestli v čr nebo v itali primo florencii.Tak tobe uz vubec nerozumim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Bez diakritiky, bez interpunkce, s gramatickými i stylistickými hrubkami - ale podle počtu auto-citací nejspíš bere cokoliv s uchem a to hned 2x... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micele Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Panerai luminor 90 luminor nebo panerai sumersible automatic 44mm,ale kde jestli v čr nebo v italii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micele Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 V čechach moc prodejcu neni ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Kdybys nebyl lemra a nehonil příspěvky, místo spekulací o Itálii by ses dávno podíval třeba do zdejší inzerce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 nejblíž je to asi do mnichova ..... taky kdo by si kupoval švýcarský hodinky v itálii ..... to nepochopym ...... já bych si je koupil v německu .... německo je kolýpka hodinařinyhttp://www.panerai.com/en-us/network/boutiques.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micele Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Nejsem pocitacovi hekr a jsem tu asi po roce radsi jsem venku nez u pocitace.inzerce dobra ,ale jak poznam ze je to opravdu original nebo ze nejsou vykuchane.jsem zacatecnik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 jak poznam ze nejsou vykuchanevykuchaný jsou o trochu lehčí ...... je potřeba to zvážit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micele Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Dekiji za tip,nemecko to mi nenapadlo v italii se da smlouvat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micele Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Dekuji ti moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 (upraveno) v italii se da smlouvat.to bych jel spíš do turecka i když tudle sem slyšel, že turkey je krocan ..... búchví co je to za kolonii Upraveno 10. srpna 2016 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micele Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Mam dotaz mam u-boaty jsou to italy nosim je jen malokdy jsou neprakticke nebudou stejne jako panerai. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micele Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Panerai jsem nemel nikdy na ruce prijde mi to trapne jen nekde zkouset a nekoupit,ale jak rikate ze v tom obchode nato jsou zvykli.mam precisti a ty jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Ty vole to už je fakt moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micele Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Jen se ptam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Vrať se do školy a zaměř se na gramatiku a sloh, pak ti půjde rozumět, na co se vlastně ptáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micele Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Dekuji.je to tady o te gramatice!!!znalce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Mam dotaz mam u-boaty jsou to italy nosim je jen malokdy jsou neprakticke nebudou stejne jako panerai.dej foto,ať to můžeme porovnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micele Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Jo to bych musel znat jak se to sem dava??neumim to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micele Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 V čechach moc prodejcu neni co prodavaji panerai? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se