Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 86
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Carolinum v Parizske, vic v CR nic, se mrkni na jejich stranky a prestan uz prudit, chrono24 asi znas, taxi to najdi. V inzerci tady jsou 024 co jsem bral novy v CR ja, to by mohlo byt pro tebe asi nejpohodlnejsi reseni, ale Cegymu kua nezavidim... :lol2:

A jo, jsou to originaly, fejky nosim jenom v noci, kdyz je tma!

HOWGH!

Upraveno uživatelem LovecK
Odesláno

Konečne se to hlo.A máte nejaky tip?

Hele fešáku, mám submersibly v inzerci za 125. Pokud se ti zdá ta cena divná, můžu ti je nabídnout za důvěřivých 150.

Odesláno

Ja nerikam ze cena je divna a jak to posilas dobirkou nebo osobne.dobirka hm a jaka zaruka?.....osobne docela spoustu penez ne.

Sadni do auta/vlaku/bicykla a chod si osobne pre ne :)
Odesláno

Panove chapete ze nemam zkusenosti jak vypadaji original jsem laik a osobne jo a co kdyz vnitrek bude bez originalnich dilech.nemam stim zadne zkusenosti.

Odesláno

A mate nejake tip kde se casto prodavaji.chrono znam moc jich tam neni.rekl bych ze celkove v čr se malo prodavaji.proto v italii jich je dost.ja jsem si myslel ze v domovine v italii v kamenych obchodech kde si myslim ze je nejaka zaruka.kupoval jsem v italii ebrham a šli mi o 1000er dolu.

Odesláno

A mate nejake tip kde se casto prodavaji.chrono znam moc jich tam neni.rekl bych ze celkove v čr se malo prodavaji.proto v italii jich je dost.ja jsem si myslel ze v domovine v italii v kamenych obchodech kde si myslim ze je nejaka zaruka.kupoval jsem v italii ebrham a šli mi o 1000er dolu.

Já bych ti dal ve finále taky slevu. Třeba 8k. Jako, že by sis pro ně přijel, to je standard a renomé dobrého prodejce..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...