Frostie Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 Co má za hodinky?:-)já několikery, ale předpokládám, že je to poukaz na tvoje opravené po renovaci...
pepyczek Odesláno 11. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 já několikery, ale předpokládám, že je to poukaz na tvoje opravené po renovaci... Ja si rikal, proc by se tady ptal na Tvoje hodinky:D
honza440 Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2016 renovaci určitě udělat nech, ty hodinky si to zaslouží. Generálku strojku též a nechal bych zrenovovat i lumi na ručkách. Sice to bude něco stát, ale budeš mít nádherný a jedinečný kousek, kterých se už moc v dobrém stavu nevidí!Moje chyba, měl jsem ten Frostieho příspěvek na který jsem reagoval ocitovat celý - tak tady je A co má Frostie za hodinky - to se stačí podívat na avatar (anebo projít quartz přírůstky )
Frostie Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2016 Moje chyba, měl jsem ten Frostieho příspěvek na který jsem reagoval ocitovat celý - tak tady je A co má Frostie za hodinky - to se stačí podívat na avatar (anebo projít quartz přírůstky )Richtig, i když Orient Pepsi mako v automatu jsou také zastoupeny...
lucid Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2016 Zdravím, ....Jsou funkční, akorát den se překlápí pouze s nastavováním ručiček, datum jde nastavit normálně...To není porucha, ale vlastnost: u těchto strojků je obvyklé, že datum má zrychlené nastavení překliknutím, zatímco den se nastavuje pohybem ručiček mezi 20-24 hod. Podobně je to i u některých strojků od Seika či Orientů z té doby.
pepyczek Odesláno 12. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2016 To není porucha, ale vlastnost: u těchto strojků je obvyklé, že datum má zrychlené nastavení překliknutím, zatímco den se nastavuje pohybem ručiček mezi 20-24 hod. Podobně je to i u některých strojků od Seika či Orientů z té doby. Díky za nový poznatek, to jsem nevěděl.
pepyczek Odesláno 17. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 17. února 2017 Tak hodinky se vrátily z lázní, mají nový řemen, o víkendu sem nahodím fotky :-)
pepyczek Odesláno 10. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2017 O pouzdro se postaral Jeronimo, o strojek a lumi Tondako. Tímto oběma pánům moc děkuji. Zatím jedna mobilová, snad se dostanu k tomu je pořádně nafotit: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se