Vit Odesláno 29. srpna 2025 Autor Nahlásit Odesláno 29. srpna 2025 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 30. srpna 2025 Autor Nahlásit Odesláno 30. srpna 2025 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 31. srpna 2025 Autor Nahlásit Odesláno 31. srpna 2025 Loučení s prázdninami. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 1. září 2025 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2025 Náš čtyřnohý upír Mikeš. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Vit Odesláno 2. září 2025 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2025 Ta kost je moje. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Vit Odesláno 3. září 2025 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2025 Ta stará vlnková guma se mi moc příjemně nosí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 4. září 2025 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2025 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Vit Odesláno 8. září 2025 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2025 PADi + Andy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Vit Odesláno 9. září 2025 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2025 (upraveno) PADI + LÜM-TEC M8 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. září 2025 uživatelem Vit
Vit Odesláno 10. září 2025 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2025 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Vit Odesláno 10. července Autor Nahlásit Odesláno 10. července (upraveno) Na novém řemenu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. července uživatelem Vit
Vit Odesláno 11. července Autor Nahlásit Odesláno 11. července To mi opravdu nikdo nepochválí nový řemen s texturou mořského příboje? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
FantasticFabio Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července před 5 minutami, Vit napsal: To mi opravdu nikdo nepochválí nový řemen s texturou mořského příboje? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nojo příboj , a já furt , co mi to připomíná tak teď už mohu chválit Ten nový řemen s teksturou mořského příboru ….. Skromnej dotaz, ty PADI mají normálně signovanou korunku ?
Vit Odesláno 11. července Autor Nahlásit Odesláno 11. července před 2 minutami, FantasticFabio napsal: Nojo příboj , a já furt , co mi to připomíná tak teď už mohu chválit Ten nový řemen s teksturou mořského příboru ….. Skromnej dotaz, ty PADI mají normálně signovanou korunku ? Ne, je to jeden z mých tuningů, popsáno zde: https://www.nosime-hodinky.cz/prvnich-pet-let-s-pepsi-zelvami/ (před pěti lety jsem napsal článek pět let se SEIKO Padi, ... ... sakra, já už je mám 10 let!!!) 1
FantasticFabio Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července před 1 hodinou, Vit napsal: Ne, je to jeden z mých tuningů, popsáno zde: https://www.nosime-hodinky.cz/prvnich-pet-let-s-pepsi-zelvami/ (před pěti lety jsem napsal článek pět let se SEIKO Padi, ... ... sakra, já už je mám 10 let!!!) Uf sem si oddechnul ! Už sem chtěl Seiku spílat , psát dopis nejvyššímu panu Seikovi ! Samozřejmě až se naučím japonsky teprve jsem se chystal koupit učebnici “ Japonsky snadno a rychle “ jooo čas letí …. proto je na letištích hodně hodin…. Aby cestující věděli …kdy jim to letí
Vit Odesláno 11. července Autor Nahlásit Odesláno 11. července před 20 minutami, FantasticFabio napsal: Uf sem si oddechnul ! Už sem chtěl Seiku spílat , psát dopis nejvyššímu panu Seikovi ! Samozřejmě až se naučím japonsky teprve jsem se chystal koupit učebnici “ Japonsky snadno a rychle “ jooo čas letí …. proto je na letištích hodně hodin…. Aby cestující věděli …kdy jim to letí Proč, tobě se ta korunka nelíbí?
FantasticFabio Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července před 40 minutami, Vit napsal: Proč, tobě se ta korunka nelíbí? Ba naopak !!!!! Mám jedny Seiko a ty jsou bez signování ….. což je u takového výrobce škoda ! Kdejaký mikrobrand signuje - zdobí korunku a Seiko to dává až do vyššího levelu … 1
Vit Odesláno neděle v 08:47 Autor Nahlásit Odesláno neděle v 08:47 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Moty Odesláno před 12 hodinami Nahlásit Odesláno před 12 hodinami (upraveno) Po cca 4 letech se mi vrátily. Kámoš je strašně chtěl. Za 4 roky je snad ani nevyndal z krabičky a prachy taky neposlal, tak jsem si je už vyžádal zpět. Nečekal sem, kolik radosti mi udělaj. Upraveno před 12 hodinami uživatelem Moty 1 1
petpel Odesláno před 10 hodinami Nahlásit Odesláno před 10 hodinami V 11. 7. 2026 v 8:58, Vit napsal: To mi opravdu nikdo nepochválí nový řemen s texturou mořského příboje? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Řemínek jim sedí. Já ti trošku zaplevelím když se tu tak Seikuje. Dodnes mne mrzí že jsem se zbavil těhle. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se