sibirnaya Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 sraz chronomagu DXB vzhuru do pouste H2 je bezva, ale v pousti na landaky nema Jumeirah beach moc nemusim, je to furt jedno velky staveniste rozhodne doporucuju navstivit na letisti restauraci Obergine, byva tam dycky volno a vyborne vari jidlo vobecne moc nefotim, ale tohle je pro me must have na letisti - lobster tail ted sme toho na jare videli zas dost, ale ani fotak sem netahl a vobecne su cim dal linejsi fotit. kazdopadne urcite lyzovacka, urcite tou lodkou (abra) pres creek, fascinuje me, ze je to soucasti MHD urcite ta nadzemka, jestli s deckama, tak rozhodne nejakej water park, ted budou mit novy ZOO, a cim driv, tim lip, protoze 2020 je tam EXPO a solej ceny uz ted vycurat, pomodlit a spat
monika1910 Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 Honzo, velka vdaka!!! Mas to u mna... Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
verta Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Odesláno 1. září 2016 Tak taky přidám "pár" obrázků pro inspiraci. Z jídla jsem vybrala jiný pohled... něco z food court Dubai Mall. Dubaj je prostě fajn
verta Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Odesláno 1. září 2016 čtvrtý obrázek výhled z pokoje... Al Murooj Rotana...jak jsem psala, pěšky do Dubai Mall jen přes silnici, max pohoda
verta Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Odesláno 1. září 2016 fota pláže - Public beach Jumeirah Ta Jumeirah beach jak popisoval sibiř je v Dubai Marina.. tam opravdu trvalé staveniště. Tahle je pěkná, díky těm typickým stavbám je to fajn pozadí při focení.
sibirnaya Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Odesláno 1. září 2016 al murooj rotana je nealko hotel, nebo ne?
verta Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Odesláno 1. září 2016 ty myslím že to co mi donesli chutnalo tak jak mělo
sibirnaya Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Odesláno 1. září 2016 ja sem chtel do rotana tower na sheik zayed road a ta prave byla tusim bez chlastu, al murooj nevim.. ja rad bydlim vysoko, at se mi dobre skace, az to soused podpali..
verta Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Odesláno 1. září 2016 souhlas s preferencí výšek ale jak se do pobytu připletou děti je to vo něčem jinym Byla to taková poznávačka okolí, vánoční zpestření Al Murooj je normal hotel, splnil co měl... snídaně super, postele ok pohodlný, personál ochotnej, úsměvy přilepený v každý situaci
matt81 Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Odesláno 1. září 2016 dedina ...kurna, ale doteraz si bucham hlavu ze ja vuuul si nastavil limit na karte 5k ?, tranferujem v noci na letisku a "tonight 20% discount on all watches"
milan79 Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Oživím túto tému. Chystáme sa na budúci týždeň na pár dní do Dubaja. Bol tam niekto v januári? Ako je to s teplotou mora a vzduchu, dá sa aj okúpať, alebo je to studené a dá sa tam pohybovať v kraťasoch a tričku, alebo treba niečo teplejšie? A ešte jedna otázka k nol karte. Na nete sa informácie líšia, ak prejazdím za deň určitú sumu, tak potom sa už ďalej v ten deň neodrátava, alebo odrátava toľko koľko jazdím a je jedno akú sumu za deň prejazdím?
Traveller Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Já loni touto dobou. Bylo jasno, ale větrno a teplota kolem 20°C. V moři jsem moc lidí neviděl a ani já jsem koupání neplánoval. Rozhodně bych bral nějakou mikinu, jen na tričko to chvílemi nebylo. Koupání si dokážu představit někde v závětří v hotelovém bazénu. Co se karty týká, netuším.
milan79 Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Ani mi moc o kúpaní neuvažujem, bude to skôr o poznávaní ale ak by sa dalo na chvíľu by sme tam vliezli, ale asi to bude studené. Nebol si náhodou v Abu Dhabí, rozmýšľame že aj tam by sme skočili, len neviem ako je to časovo náročné. Cesta predpokladám tak hodinku, dá sa to tam stihnúť za jeden deň?
Harwey Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Milan79: boli sme okolo silvestra ked otvarali Burj Khalifa....(2011??nepamatam) Kupali sme sa kazdy den. Teplota vody akurat, cez den cca 25 stupnov. Akurat skoda, ze bola skoro tma.
Traveller Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Nebyl a upřímně se mi tam nelíbilo (byla to jen zastávka na cestě do/z Thajska). Lidi mi přišli takoví nafoukaní, neochotní, na dovolenou bych tam nejel.
milan79 Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 My tam ideme len na taký predĺžený víkend (4 dni plus cesta), zohnal som lacné letenky, tak sme to využili.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se