Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 44
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Mám prostě tuhle firmu zaškatulkovanou jinde. Tenhle typ hodinek mi sedí u firmy, ke které to jde tak nějak z historického hlediska. Ale možná na to mám špatnej úhel pohledu.

Odesláno

Ahoj, 

plne dynko nebolo pri tomto modely vyrobene. Vsetky RR modely su k dizpozicii s priehladnym zafirovym krytom. 

LÜM-TEC sa nebrani ziadnemu dizajnu + majitel velmi rad experimentuje s roznymi materialmi.  Najnovsie sa spolocnost pohrava s damaskovou ocelou/damascénská ocel.... (striedanie viacej druhov ocely pricom na povrchu je zretelna struktura tychto vrstiev).

LÜM-TEC ma len jedinu hranicu a to je transparentny a lahko citatelny ciselnik. Modelove rady su uzko limitovane 15-250 ks preto aj ked sa niektory model nestretne s uspechom u sirsej verejnosti tych niekolko desiatok zaujemcou sa vzdy najde a maju doma model ktory chceli a s garanciou ze rovnaky dizajn sa uz nebude opakovat... To je aj filozofia LÜM-TEC - kazdy dizajn len raz. 

s priatelskym pozdravom 

Robert 

Odesláno

Vím že je to asi hovadina, ale nešlo by to sklo třeba na přání zevnitř přestříkat luminiscenční (nebo jinou) barvou?

Nemuselo by to být ani drahé. :o)

Já osobně rád vidím strojek, protože ho můžu průběžně kontrolovat.

Výzvou do budoucna by po vás mohl být nápis LT vygravírovaný v rotoru vyplněný lumi barvou.

Odesláno

Ty jsou hodne povedeny, diky za recenzi!

Mozna mi prijdou podarenejsi nez ty Bally, jenom mohlipouzit trochu decentnejsi logo, tohlo k tomu paradnimu vintag vzhledu uplne nesedi, ale to je jen drobnost.

Odesláno

Ahoj Vit, 

ano dalo by sa vymysliet vselico na prekrytie sklicka. Napriklad aj phantom AR vrstva a tym by sa sklicko zatmavilo a nebolo by priehladne... 

Napad s rotorom by bol super vychytavka! 

s priatelskym pozdravom 

Robert 

V 11. 9. 2016 v 7:31, Vit napsal:

Vím že je to asi hovadina, ale nešlo by to sklo třeba na přání zevnitř přestříkat luminiscenční (nebo jinou) barvou?

Nemuselo by to být ani drahé. :o)

Já osobně rád vidím strojek, protože ho můžu průběžně kontrolovat.

Výzvou do budoucna by po vás mohl být nápis LT vygravírovaný v rotoru vyplněný lumi barvou.

• po měsíci...
  • po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Moc pekna serie fotek pane :clap:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...