Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
A úplně nejraději mé oblíbené Ulysse Nardin, jenže ti dělají Marine Chronograph jen 40 mm.

Maxi Marine Chronograph mají 41 mm a to už je skoro 42... ostatně - co je milimetr mezi kámošema, he? :D

Ale klidně bych to viděl na ty Chopardy, jak psal Lapis. Takovej Mille Miglia GT XL Chrono se 44 mm je vážně k sežrání...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Odpovědi 53
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jaeger-LeCoultre Master Compressor World Chronograph

průměr: úctyhodných 46.3 mm

kalibr: samozřejmě in-house (žádná vytuněná ETA)

cena: +/- sedí

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
Díky všem za náměty. No, není to taková sranda, nakonec člověk zjistí, že 10k je taky takovej ošidnej limit.. To chce lásku na první pohled, sakra. Probíral jsem se všema doporučovanejma výrobcema a.... nic. Zatím tedy stále vedou Zenith Defy Classic Open, asi splňujou ty požadavky z největší části. A dá se k nim sehnat originál kroko řemen, úplně skvělej a neobvyklej. Jsou to taky pořádný mackové, průměr 46,5, power reserve.. Nebo se na to vykašlu a koupím YPOvky (brejle).. To jsou hrozný skoky. :(

Ty Zenithy mají opravdu něco do sebe. :guitar:

Odesláno
Díky všem za náměty. No, není to taková sranda, nakonec člověk zjistí, že 10k je taky takovej ošidnej limit.. To chce lásku na první pohled, sakra. Probíral jsem se všema doporučovanejma výrobcema a.... nic. Zatím tedy stále vedou Zenith Defy Classic Open, asi splňujou ty požadavky z největší části. A dá se k nim sehnat originál kroko řemen, úplně skvělej a neobvyklej. Jsou to taky pořádný mackové, průměr 46,5, power reserve.. Nebo se na to vykašlu a koupím YPOvky (brejle).. To jsou hrozný skoky. :(

Su pekne, ale doporucujem vyskusat na ruke. Mne na nich vadi, ze nemaju ziadnu bezpecnostnu poistku na spone (ako napr.Omega,Rolex atd.) Ale je to samozrejme vec nazoru.

Odesláno
Extreme World Chronograph stoji 10 tisic,ale eur ;)

Já jsem je našel za necelých 12750 USD, což by měla být i oficiální cena...

Jinak od Zenith se mi líbí tyhle (i když ještě více bych Grande Class Grande Date nebo rovnou Rattrapante, ale ty jsou podstatně usedlejší):

Odesláno
Omega Speedmaster Broad Arrow Rattrapante.

Jsou okolo 8K USD

Teda nevěřím, že by jsi dal přednost omegám před zenith ;) Přeci jen, ač je Omega pro mě skvělá značka, tak v těchto vodách už bych sahal jinam...

Odesláno
Teda nevěřím, že by jsi dal přednost omegám před zenith ;) Přeci jen, ač je Omega pro mě skvělá značka, tak v těchto vodách už bych sahal jinam...

Psal jsem, ze spolu s Zenith muj favorit...

Tusil jsem, ze ta volba bude kontroverzni, ale Omega, narozdil od konkurentu ze stejneho sektoru (rolex a breitling) umi i kousky, ktery do HH rozhodne patrej. Mimo jine IMHO prave modely s Rattrapante.

Odesláno

Tusil jsem, ze ta volba bude kontroverzni, ale Omega, narozdil od konkurentu ze stejneho sektoru (rolex a breitling) umi i kousky, ktery do HH rozhodne patrej. Mimo jine IMHO prave modely s Rattrapante.

No zkusil jsem se vžít do té situace, kdybych si měl vybrat z těchto dvou značek... Holt in-house calibr a prestiž značky je pro mě v této cenové relaci podmínkou a to El Primero splňuje. Rattrapante je bezesporu zajímavá komplikace a je fakt, že od Zenithu tahle sranda stojí přes 30000 USD.

Odesláno

do HH bude patřit i tento kousek ;)

Odesláno

Ještě jeden typ bych měl. :) GRAHAM Chronofighter, limit splňují, jen některé kousky lezou i k 15k eur. In-house kalibr a ocel. tah, to jsou detaily, záleží jak důležité. :)

Odesláno (upraveno)

Graham?!? Ty hodinky se mi teda moc nelíběj, to bych je snad musel dostat zadarmo a stejně bych je nenosil ...

Já bych volil Zenith nebo IWC ...

Upraveno uživatelem rorda
Odesláno

Millisi, ty jsi spíš na sportovní, krapet výstřední, nebo uhlazenější?

Rozhodně se nedají přehlédnout třeba tyto BELL and ROSS BR01-94 Orange Chronograph :)

Momentálně Ebay za 8000USD.

Solidního člověka z tebe udělá Jaeger Le Coultre Master Compressor Chronograph .)

Našel jsem za 5600Pounds

Odesláno (upraveno)

Myslím, že v této cenové relaci je in-house calibr (alespoň pro mě) dost důležitá věc.

Upraveno uživatelem Hanz21
Odesláno

Tak u těch GRAHAMů je vlastní kalibr, podobně jako u ARNOLD&SON. Obě značky vlastní společnost The British Masters s výrobou v La Chaux-de-Fonds. Staré britské značky hodinek obnovené od roku 1994 ve Švýcarsku. A chronograf prý vynalezli hodináři v GB. Více na netu. :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...