New Milis Odesláno 8. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2007 Poslední dobou se vážně zaobírám myšlenkou prodat všechny ty svoje krámy a pořídit si jediné hodinky, pokud možno na co nejdelší dobu.. Nevím, jak mě to bude držet dlouho, tak mě zkuste trochu nakopnout , dík. Požadavky jsou: Pokud možno univerzální hodinky pro volný čas i k obleku Chronograf Pokud možno in-house kalibr Průměr min. 42mm Ocel s ocelovým tahem, s možností výměny za kožený řemen Neměla by to být Seika (mám je rád ale nemají pro mě prestiž, omlouvám se Grand S.) a neměly by to být ani primky (zas takovej skokan na špek nejsem) Nechci limitovanou sérii Můžu si udělat vejlet a kamkoli pro ně zajet nebo zaletět. Cena do 10k USD Trošku jsem si myslel na Zenith Defy ale nevím, jestli to není moc velkej cirkus.. Milis
Viktor Odesláno 8. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2007 Takže to je jednoduchý Rolex Daytona
Filini Odesláno 8. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2007 aaale, moc tuctove poradit ale sam neviem
Stano74 Odesláno 8. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2007 DEFY CLASSIC,podla mna su nadherne,rada XTREME sa mi uz ako malilinky cirkus zda,ale tie klasiky nemaju chybu. Pravda je, ze som ich este nazivo ale nevidel...l Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Kamil Odesláno 8. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2007 Takže to je jednoduchý Rolex Daytona Daytony jsou moc profláklý. K extrémně známým firmám bych nesahal, zrovna tak bych vynechal nezávislé hodináře. Nic, co pozná každý kolotočář (aby se do mě zas někdo nenavážel, předem se omlouvám kolotočářům, použil jsem je jen jako příklad) a také nic, co zná jen pár odborníků. Řekněme na jedné straně Rolex a na druhé třeba Svend Andersen. Chtělo by to menší značku s dlouhou tradicí, něco jako Blancpain nebo Breguet, jenže to je zase Swatch Group. Já bych sáhl po Zenith, nabízí se ještě třeba Hublot, Girard-Perregaux, JLC možná i IWC nebo AP.
Návštěvník Kamil Odesláno 8. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2007 A úplně nejraději mé oblíbené Ulysse Nardin, jenže ti dělají Marine Chronograph jen 40 mm.
gas Odesláno 8. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2007 A úplně nejraději mé oblíbené Ulysse Nardin, jenže ti dělají Marine Chronograph jen 40 mm. Kamil to trefil, velikosti se neboj
Hanz21 Odesláno 8. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2007 Asi bych Ti poradil něco jako Kamil. U Blancpain je problém, že mají spíše menší průměry, ale třeba model Leman Flyback je moc povedený. Co Breguet Type XXL? Nebo Glashütte Sport Evolution Chronograph? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
xlaque Odesláno 8. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2007 Takisto ma napadol Breguet type XXI,podla mna jednoznačna volba,dlha historia modelu,použivala ich armada(myslim,že francuzska) v 50. rokoch
Viktor Odesláno 8. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2007 Daytony jsou vlastně menší než 42, ale byl by to pořád můj tip na hodinky pro všechny příležitosti, který jsou navíc nepřekonatelný status symbol, který ocení laici i znalci. Ale pokud to musí být větší hodinky, pak bych šel do IWC Portuguese 5001 s vlastním parádním strojkem s praktickou rezervou nátahu 7 dní A protože nejsou na kovovým tahu, tak bych si k nim nechal jedny hodinky do nepohody, tzv. beater na kovu, možností jsou desítky
B.F.G. Odesláno 8. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2007 (upraveno) Poslední dobou se vážně zaobírám myšlenkou prodat všechny ty svoje krámy a pořídit si jediné hodinky, pokud možno na co nejdelší dobu.. Nevím, jak mě to bude držet dlouho, tak mě zkuste trochu nakopnout , dík. Požadavky jsou: Pokud možno univerzální hodinky pro volný čas i k obleku Chronograf Pokud možno in-house kalibr Průměr min. 42mm Ocel s ocelovým tahem, s možností výměny za kožený řemen Neměla by to být Seika (mám je rád ale nemají pro mě prestiž, omlouvám se Grand S.) a neměly by to být ani primky (zas takovej skokan na špek nejsem) Nechci limitovanou sérii Můžu si udělat vejlet a kamkoli pro ně zajet nebo zaletět. Cena do 10k USD Trošku jsem si myslel na Zenith Defy ale nevím, jestli to není moc velkej cirkus.. Milis Viděl jsem naživo, nejsou. Taky jsem přemýšlel stejně jako ty a můj výsledek je IWC Portuguese chrono-automatic, ke kterým budu směřovat svoje nastávající snažení. (Zatím to ale vypadá tak na 50sátiny :/) Safra, fotka nikde, zkusíme to napravit... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. prosince 2007 uživatelem B.F.G.
Návštěvník Kamil Odesláno 8. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2007 Ale pokud to musí být větší hodinky, pak bych šel do IWC Portuguese 5001 Ale on chtěl chronografy.
Viktor Odesláno 8. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2007 Ale on chtěl chronografy. Dyk řikám Daytony A ty ívécéčka maji taky dva subciferníčky, beztak člověk ty stopky mockrát nepoužije .
Návštěvník Kamil Odesláno 8. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2007 ...beztak člověk ty stopky mockrát nepoužije . Moje řeč, k čemu chronografy? Stejně jsem je vždycky používal jen na blbosti nebo vůbec.
Lapis Odesláno 8. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2007 Od třetiny daného cenového limitu se vlastně teprve dají pořídit "skutečné" hodinky, na nichž jsou ty "prachy" vidět. Žádná spotřebka. Vybral bych si něco od Chopardu, Chronoswissu nebo Arnold&Son ? Těžko říct. http://www.arnoldandson.com/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mischa Odesláno 8. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2007 A co třeba Zenith El Primero? Jasně, že ten s kalendářem, lunárem. Vlastní kalibr, rychloběžka, desetiny vteřin, to je opravdový chronograf. Je to klasika, kterou každý ocení a nepodléhá módě. A když si chceš nechat jen jedny hodinky, tak by měly být takové, aby se bzzy neokoukaly. Já osobně bych nemohl mít jen jedny hjodinky. Je to, jako kdybys měl kolem sebe hromadu hezkejch holek a Ty by ses pro jednu jedinou chtěl vzdát těch ostatních. Jen proto, že teď je superkozatá a vypadá dobře. Ale co za pár let? Třeba se Ti najednou začne zdát nějaká hubená, třeba se může tím usilovným používáním opotřebovat, stejně, jako hodinky. Když máš hodinek víc, je to pestřejší......
Kasper Odesláno 8. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2007 Jeden z najlepsich chronografov v tejto cenovej kategorii je podla mna tento... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Mike. Odesláno 8. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2007 Líbí se mi např. Blancpain, ale cena je vyšší a průměr je 40 mm. IWC Portuguese 5001, které tady dával Viktor jsou taky super, ale nemají chronograf.
New Milis Odesláno 8. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2007 Díky všem za náměty. No, není to taková sranda, nakonec člověk zjistí, že 10k je taky takovej ošidnej limit.. To chce lásku na první pohled, sakra. Probíral jsem se všema doporučovanejma výrobcema a.... nic. Zatím tedy stále vedou Zenith Defy Classic Open, asi splňujou ty požadavky z největší části. A dá se k nim sehnat originál kroko řemen, úplně skvělej a neobvyklej. Jsou to taky pořádný mackové, průměr 46,5, power reserve.. Nebo se na to vykašlu a koupím YPOvky (brejle).. To jsou hrozný skoky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rorda Odesláno 8. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2007 Jo, já bych volil taky Zenith, maj několik moc pěknejch věciček ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se