David_B Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 možná to není špatný nápad... třeba každý první pátek v měsíci... tohle se mi opravdu zamlouvá! A v Kartáči by nám mohli už dát nějakou slevu...nebo aspoň čepovat pivo na míru 0,5 l Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobr Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2009 9.10. je tak daleko, že se bez přemýšlení přidávám! . . . . Bobr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2009 Ja se snejvetsi pravdepodobnosti taky pripojim i se Zizkovakem.. ale je to jeste daleko, takze se leccos muze zmenit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2009 (upraveno) Ještě Libora a bude to zase akce jako blázen Kdyby přijel, mohli bychom udělat akci ve stylu: V každé hsopodě jedno pivo nebo jeden panák a pokračovat, kdo vydrží nejdýl Upraveno 9. září 2009 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2009 Jo, to abych doma nahlasil, ze dalsi dva dny nebudu dusevne pritomen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2009 Pokud budu tady, tak s rád 9.10. přidám, ale to budu s větší jistotou vědět až kolem 5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2009 přátele, kamarádi z mokré čtvrti apeluji na Vaší shovívavost!!! Přesuňte kua termín o týden, sraz s delegací z velikých měst si nechci nechat ujít, a fakt se vracím z ciziny až 11.10. Zvažte proto prosím termín 16.10. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2009 (upraveno) No, tak 16.10. zase nemůžu já. Nějaká firemní vzdělávací akce v Beskydech ..ale bez Tombeda se sejít nemůžeme. 23.10. ? Upraveno 9. září 2009 uživatelem David_B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2009 Tak se ale nejak dohodnete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 Synci, to vypadá na těžkou písemku... Posouvát to někam k Vánocům už není moc atraktivní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 Synci, to vypadá na těžkou písemku... Posouvát to někam k Vánocům už není moc atraktivní. proč? děláš někde bokem santa clause? nefilozofuj a zítra se doval ať to můžeme zítra na pivu rozebrat, pokud se nepletu bude to druhá absence za sebou!!! to je tristní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2009 Tombed: Nemohu zítra přijít. Ač mě to sakra mrzí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2009 Tombed: Nemohu zítra přijít. Ač mě to sakra mrzí. mě taky, já chtěl Girardelliho... pánové na kolik jsme se vlastně dnes domluvili? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2009 Já dorazím po fitku, tak nějak kolem 7, ale jen na skok, omkrnout ty Tvé PAMy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2009 Já dorazím po fitku, tak nějak kolem 7, ale jen na skok, omkrnout ty Tvé PAMy jak na skok? někdo tě čeká? snad do konce zůstaneš ne... to víš že jo, vy mě ožerete jako vždycky, někde s něma štrejchnu o futra nebo mě oberou spícího v tramvaji (když nejedeš autem) křižující noční Ostravou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2009 (upraveno) Opět fajn setkání, pánové díkes , nemusíme vždy chodit jen chlastat, můžem se domluvit taky na nějaký kulturní zážitek - třeba do divadla nebo kina Upraveno 11. září 2009 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2009 ty vole seš rychlý... půjdem na operu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2009 Byl bych tady dříve, ale pánové s plácačkou byli neoblomní a chtěli ze mě udělat ožralce, naštěstí mi klepeta nedali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2009 Byl bych tady dříve, ale pánové s plácačkou byli neoblomní a chtěli ze mě udělat ožralce, naštěstí mi klepeta nedali naštěstí jsem vedle tebe nebyl, velký Peťa by asi nafoukal za mě... Kluci bylo to fajn jako vždycky, Bakere neboj něco si vybereš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2009 tombed: Co doma, máš na příští týden povolení? Nebo půjde sisi s námi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se