marosh Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 (upraveno) Salámek vypadá jako nehezká otylá ženská s copem, ale uvnitř je to studnice humoru. Upraveno 30. dubna 2010 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 Salámek vypadá jako nehezká otylá ženská s copem, ale uvnitř je to studnice humoru. Díííkes....snad se nespletu..to by mohlo být veselo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 Díííkes....snad se nespletu..to by mohlo být veselo podivej se na fotky z posledniho varskeho srazu - myslim ze ho poznas.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 Díííkes....snad se nespletu..to by mohlo být veselo kdyz uvidis chlupatou bemberici lezet na stole tak to nadzvedni a prubni na to mluvit.Kdyz z te doury veprostred pujdou zvuky,kterejm neni rozumet,eventuelne potece slina a fernet.....TAK TO SI TREFIL SALAMA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 podivej se na fotky z posledniho varskeho srazu - myslim ze ho poznas.... Je to ta s tím štírem na hrudi?.......to by bylo docela fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 Edit: dneska už nebudu on-line, ne že si teď teda ze mě budete dělat srandu na můj účet, když tu nejsem . :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 Ty brďo, já tam příjdu, ale jak tě poznám..přece nepříjdu do Alcatrazu a nebudu řvát že koza dojí krew :-)))) Jéééé, on je offline.. Maroshi, jak vypadá ten Salamio Podívej se sem. Ten nejtlustší jsem já, ten nejsrandovnější je salám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odklizec Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 Cus chachari Jestli toho 14.5. plati, tak bych ciste teoreticky mohl i ja. Mam na ten vikend naplanovaou cestu do OV, tak vyrazim kdyz tak pro zmenu v Patek dopoledne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 Tak si 14.5. dejte jednu rundu na me na meho cerstve upeceneho syna. Marosh zaplati, a pak mi to preuctuje. Budu tam s vami aspon dusevne. Michale velká gratulace a snad to někdy zapijem i osobně! Cus chachari Jestli toho 14.5. plati, tak bych ciste teoreticky mohl i ja. Mam na ten vikend naplanovaou cestu do OV, tak vyrazim kdyz tak pro zmenu v Patek dopoledne. to by bylo fajn Ty brďo, já tam příjdu, ale jak tě poznám..přece nepříjdu do Alcatrazu a nebudu řvát že koza dojí krew :-)))) Jéééé, on je offline.. Maroshi, jak vypadá ten Salamio ale pospěš si od 21h špatně artikuluje a od půlnoci už spí na stole... když ho ale trefíš včas je úúúžasný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 ale pospěš si od 21h špatně artikuluje a od půlnoci už spí na stole... když ho ale trefíš včas je úúúžasný Sešli jsme se..artikuloval perfektně..akorát já teď nějak blbě vnímám...Salamio měl sraz ze ZŠ..já dal tři kousky a jednoho Ferneta a viděl jsem super hoďky z Lega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sava Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 Hoja "Seveřani". Vím, že do 14. daleko, ale dopředu se chci zeptat, jestli by mne někdo dokázal nanavigovat od tanku u Sýkoráku na místo určení. Případně tam nějak nabrat. Díky a budu se těšit. S. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 Hoja "Seveřani". Vím, že do 14. daleko, ale dopředu se chci zeptat, jestli by mne někdo dokázal nanavigovat od tanku u Sýkoráku na místo určení. Případně tam nějak nabrat. Díky a budu se těšit. S. až to bude aktuální, zavolej mi na 60236355, navedu tě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sava Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 až to bude aktuální, zavolej mi na 60236355, navedu tě. Ok, diky. Nevím, jestli to nevemu radeji bez kary:) Takže to bude těžší navigace. Šalino jsem po Ostravě ještě nejezdil:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 Ok, diky. Nevím, jestli to nevemu radeji bez kary:) Takže to bude těžší navigace. Šalino jsem po Ostravě ještě nejezdil:) od určitého bodu pojedeme šalinó spolu, takže bez obav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 Ok, diky. Nevím, jestli to nevemu radeji bez kary:) Takže to bude těžší navigace. Šalino jsem po Ostravě ještě nejezdil:) Určitě tam pojedu autem (doufám že mně někdo zaveze), tak Ti den předtím pošlu telefon a můžu Tě přibrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sava Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 Diky ještě raz. Dobrý kraj, dobří lidé...:-) Uvidíme, zda vyhraje lenost a nabídka auta a nebo lehký dobrodružství v Ostravský šalině Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 až to bude aktuální, zavolej mi na 60236355, navedu tě. Tohle asi nevyjde.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 Tohle asi nevyjde.... a jó ... 602363554 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 SPARTA! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 SPARTA! Baník Pyčo!!! dneska Vám to Kamile nandáme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se