Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Ostrava

grga_pitic

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Ty brďo, já tam příjdu, ale jak tě poznám..přece nepříjdu do Alcatrazu a nebudu řvát že koza dojí krew :-)))) Jéééé, on je offline.. Maroshi, jak vypadá ten Salamio :thumbsup_anim:

Podívej se sem. Ten nejtlustší jsem já, ten nejsrandovnější je salám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak si 14.5. dejte jednu rundu na me na meho cerstve upeceneho syna. Marosh zaplati, a pak mi to preuctuje. Budu tam s vami aspon dusevne.

Michale velká gratulace a snad to někdy zapijem i osobně:)!

Cus chachari ;) Jestli toho 14.5. plati, tak bych ciste teoreticky mohl i ja. Mam na ten vikend naplanovaou cestu do OV, tak vyrazim kdyz tak pro zmenu v Patek dopoledne.

to by bylo fajn :)

Ty brďo, já tam příjdu, ale jak tě poznám..přece nepříjdu do Alcatrazu a nebudu řvát že koza dojí krew :-)))) Jéééé, on je offline.. Maroshi, jak vypadá ten Salamio :thumbsup_anim:

ale pospěš si od 21h špatně artikuluje a od půlnoci už spí na stole... když ho ale trefíš včas je úúúžasný :)

Odkaz ke komentáři

ale pospěš si od 21h špatně artikuluje a od půlnoci už spí na stole... když ho ale trefíš včas je úúúžasný :)

Sešli jsme se..artikuloval perfektně..akorát já teď nějak blbě vnímám...Salamio měl sraz ze ZŠ..já dal tři kousky a jednoho Ferneta a viděl jsem super hoďky z Lega :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Hoja "Seveřani". Vím, že do 14. daleko, ale dopředu se chci zeptat, jestli by mne někdo dokázal nanavigovat od tanku u Sýkoráku na místo určení. Případně tam nějak nabrat. Díky a budu se těšit. S.

Odkaz ke komentáři

Hoja "Seveřani". Vím, že do 14. daleko, ale dopředu se chci zeptat, jestli by mne někdo dokázal nanavigovat od tanku u Sýkoráku na místo určení. Případně tam nějak nabrat. Díky a budu se těšit. S.

až to bude aktuální, zavolej mi na 60236355, navedu tě.

Odkaz ke komentáři

Ok, diky. Nevím, jestli to nevemu radeji bez kary:) Takže to bude těžší navigace. Šalino jsem po Ostravě ještě nejezdil:)

Určitě tam pojedu autem (doufám že mně někdo zaveze), tak Ti den předtím pošlu telefon a můžu Tě přibrat.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...