marosh Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 Žiju. Co si matně pamatuji tak bylo fajně.. Luki, díky moc za odvoz! Přesně tak Čendiku. Bylo fajně. Mám Tě rád, nepokaž si to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 kluci přeji vám krásné Vánoce a Tome opatrně s těma hodinoslivkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 Taky tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 tu jsem jenom fotil, slivku mám z jiných zdrojů, tož chlapi šťastné a veselé nebo co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čendík Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 Šťastné a veselé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 Taky přeji všem hezké vánoce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 Tož chlapi veselé vánoce . (Nedáme po večeři nějaký minisraz ?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 Happy Viliju všem černým koulím z Ostravska a přilehlého pobeskydí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 syncy, všycko najlepše na ty Vanoce a do Nového roku tež tak klik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 Tož chlapi veselé vánoce . (Nedáme po večeři nějaký minisraz ?) zajímavá idea,no nevím jak bych to vysvětlil doma ,i když by to nebylo špatné,hned bych se mohl pochlubit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 Taky pjekne svatky vinšuju fšem chlopum razovitym, jako aj tym ostatnim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír P. Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 Kucí, přeju Vám pěkné vánoce, bohatého Ježíška a do nového roku štěstí a zdraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 (upraveno) Upraveno 24. prosince 2011 uživatelem vikhra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 Hosi, co tak nejaky srazik v tom novem roce?Co tak 3.2.2012 od 18h nekde?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 Já už myslel že v Ově všichni od Nového roku abstinujete . Já jsem pro. Co v salonku U Rady, je tam dost místa a klid... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 Nevim kdy, ale kazdopadne bych nechal toho kocoura. V pohode parkovani, dobre pivo i jidlo, kousek na bus a extrovka se taky domluvi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 Co v salonku U Rady, je tam dost místa a klid... Ten je nekuracky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 Ten je nekuracky V tom pripade menim svuj nazor a plne souhlasim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 Synci jsem na horách. Kdybyste se hecli a zrobili to v sobotu 4.2., tak dorazím i s profesorem Hasňou.Co? Vyjímečně o víkendu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Ten je nekuracky My tam s Čendíkem kouřili v pohodě, perzonálu to nevadí, je to jen o domluvě mezi osazenstvem. Jinak v sobotu fpoho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se