Baker Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2009 QUOTE(David_B @ 23.2.2009 - 16:06) 248240[/snapback]Tak se nám blíží pátek Jen připomínám, že účast přislíbili: Potvrzuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobr Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 Potvrzuji taktéž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 také potvrzuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 Já bohužel nepotvrzuji a ještě nevím, jestli nebudu muset jet pryč...Budu snad zítra chytřejší.. A tak jsem se těšil..Taková pěkná účast asi bude.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babaq Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 Taky si nejsem jistý, jestli dojdu... nějak se necítím zcela fit, tak to možná raději nebudu pokoušet... uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 25. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2009 Rekapitulace: Potvrdili 1.David_B 2.Baker 5.Tombed 7.Bobr Účast nejistá: 3.babaq 6.kulix Zatím nepotvrdili: 4.Peta-Biker 8.HIFI 9.Berbatow 10.Uzak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 25. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2009 Potvrzuji účast..Nikam nemusím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2009 Omlouvám se, pánové, ani tentokrát mi to nevyjde, v práci většina lidí lehla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2009 Velice mne to mrzí, ale má účast také ohrožena, díky zatracené viróze. Uvidím, jak na tom zítra budu, ale pokud budu mít teplotu 39 jako dnes, tak asi nepříjdu Potvrdili 2.Baker 5.Tombed 7.Bobr 6.kulix Účast nejistá: 3.babaq 1.David_B Zatím nepotvrdili: 8.HIFI 9.Berbatow 10.Uzak Určitě nejpřijde: 4.Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2009 QUOTE(David_B @ 26.2.2009 - 19:01) 249782[/snapback]Velice mne to mrzí, ale má účast také ohrožena, díky zatracené viróze. Uvidím, jak na tom zítra budu, ale pokud budu mít teplotu 39 jako dnes, tak asi nepříjdu Neodpiskame to rovnou ? S presunem na jiny termin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2009 Neodpiskame to rovnou ? S presunem na jiny termin. tak slinu mám, ale pokud se rada starších rozhodne přesunout termín, vyskakovat nebudu... jen ne prosím příští pátek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2009 tak slinu mám, ale pokud se rada starších rozhodne přesunout termín, vyskakovat nebudu... jen ne prosím příští pátek... Zadna rada starsich neni. Slinu mam taky, takze pokud dorazis, budu tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2009 Zadna rada starsich neni. Slinu mam taky, takze pokud dorazis, budu tam já vím, že není... to já jen tak... tož já tam budu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uzak Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2009 Zadna rada starsich neni. Slinu mam taky, takze pokud dorazis, budu tam Příjdu taky, ještě jsem na vlastní oči neviděl živého moderátora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2009 já bych to přesunul, ale už je asi pozdě..Mám totiž střevní problémy, takže jediné místo kde ted usedím je ...víte kde... já teda asi nedorazím..pokud se to do večera nezlepší a usedím i jinde.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2009 já bych to přesunul, ale už je asi pozdě..Mám totiž střevní problémy, takže jediné místo kde ted usedím je ...víte kde... já teda asi nedorazím..pokud se to do večera nezlepší a usedím i jinde.. V kartaci neni zachod daleko od stolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2009 Já snad teda, pánové, taky dorazím - okolo 9, pokud tam ještě někdo bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babaq Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2009 Já to vzdal - celý týden klempíruju a na nemocný být nechci Tak příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobr Odesláno 28. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2009 Pánové, díky za příjemné posezení, takže zase příště...... Přikládám odkaz na stránku s winderem, o kterém byla řeč : http://www.automaticwatchwinder.com/sempre...tch-winder.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 28. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2009 Pánové, díky za příjemné posezení, takže zase příště...... Taky diky, bylo to prima. Přikládám odkaz na stránku s winderem, o kterém byla řeč : Tak jsi mel pravdu. Hledim na to jako blazen a snazim se pochopit princip, nic podobneho jsem nevidel. Dik za link. Jeste pridam nejake obrazky, tech redukci tam je opravdu hodne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se