Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No jo, paragraf...to mne nenapadlo :thumbsup_anim:

Už vidím obličej mojí šéfky :jawdrop:

V těch 6 to nebude problém...teď mi došlo, že šéfová odjíždí v pátky vždy mezi 15 a 16h, takže co se vlastně stresuju :smoke:

Odesláno

Takže rezervace na pátek 27.2. 18:00 na jméno Chronomag provedena.

Objednal jsem stůl pro 10 lidí, ale bohužel v kuřácké části...nepamatuji se kolik z vás kouří...ale v nekuřácké je stůl pro max. 8 lidí.

PS: když jsem řekl Chronomag, slečna si nás pamatovala :thumbsup_anim:

Odesláno
Tak já se musím odhlásit - nečekaný výlet do Belgie :(

V tom případě je tvůj nick velice výstižný :)

Já jsem dnes zažil zajímavou příhodu. Asi jako všichni zde si všímám hodinek lidí okolo, zejména v práci. No a dneska se kolem mne mihnul jeden kolega a na ruce měl něco, co mi připadalo velice povědomé...měl Monstra. Dal jsem s ním řeč a zjistil jsem, že je má asi měsíc od Kubsona. Chvíli jsme poklábosili o hodinkách a o Chronomagu a tak jsem ho pozval na náš sraz.

Takže si dělám čárku za další dušičku :thumbsup_anim:

Odesláno
Dejve, abychom nebyli jak v: Marečku, podejte mi pero - " Kam až sahají Hujerovi" ?? :D

Neboj, mám to pod kontrolou ;)...v nejhorším případě budeme okupovat celou nekuřáckou část :D

Odesláno

Tak to tě skoro vítám v klubu ;)

Ok, tak je vem s sebou, já vezmu svoje a po pár kouscích uděláme nějaký Tough Test :tank:

Třeba se Baker přidá se svým instalatérským kouskem :thumbsup_anim:

Odesláno

QUOTE(David_B @ 18.2.2009 - 22:39) 246387[/snapback]
Já jsem dnes zažil zajímavou příhodu. Asi jako všichni zde si všímám hodinek lidí okolo, zejména v práci. No a dneska se kolem mne mihnul jeden kolega a na ruce měl něco, co mi připadalo velice povědomé...měl Monstra. Dal jsem s ním řeč a zjistil jsem, že je má asi měsíc od Kubsona. Chvíli jsme poklábosili o hodinkách a o Chronomagu a tak jsem ho pozval na náš sraz.

Takže si dělám čárku za další dušičku :thumbsup_anim:

Nazdar pánové, tak já budu ta Davidem naverbovaná osoba :smile_anim: Veřím, že mi to vyjde, abych se zastavil na sraz a pár z vás poznal osobně.

Odesláno

Tak se nám blíží pátek ;)

Jen připomínám, že účast přislíbili:

1.David_B

2.Baker

3.babaq

4.Peta-Biker

5.Tombed

6.kulix

7.Bobr

8.HIFI

9.Berbatow

10.Uzak

Pátek 27.2.09, 18:00, Restaurace Kartáč, Ostrava-Mariánské Hory, rezervace na jméno "Chronomag"

Pokud někdo ví, že nepřijde, dejte prosím vědět. díky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...