Baker Odesláno 18. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2009 Prima vecer, diky vsem, specialne pak HIFImu za jeho obrovskou ochotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 18. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2009 díky za fajn večúrok chlapi... a ještě bych rád připomenul slova slečny servírky..."vy si to jako ukazujete a chlubíte se..." byla úžasná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 18. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2009 Díky všem přítomným za dobrý pokec, spoustu hodinek na obdivování a příště již rozhodně bez odbíhání z práce a bez auta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 18. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2009 Přidávám jednu "mobilní" z jiného úhlu a hlášku: "My už jsme opravdu divní - vedle celý stůl bab a my si tu svítíme na hodinky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 19. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2009 Ano ano, bylo to fajn. Jen škoda, že nikdo z nás neměl hodinky "až z Paříže" Také děkuji HIFImu za odvoz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2009 Ahoj všem, tak jak jsem psal do vlákna koupím, na srazu v pátek jsem si naživo osahal x-windy, zjistil jsem že jsou opravdu to nejnutnější co musím nezbytně vlastnit!!! No a dnes je středa a budu je mít odpoledne doma, haha!!! Opravdu rychlost, tímto děkuji chronomagu, našemu srazu a Berbatowovi za splnění jednoho malého snu. :clap: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2009 Tak tedy gratuluju k vysnenym hodinkam. Tak je to sklo ploche nebo lehce klenute ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2009 Samozřejmě že ploché, celkově jsou hodinky přímo k sežrání, asi s nimi budu i spát. Alespoň první dny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 27. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2009 Nezajdeme zase na pivo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 27. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2009 Nezajdeme zase na pivo ? Jsem pro. Co takhle pátek 12.6.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 27. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2009 QUOTE(David_B @ 27.5.2009 - 13:59) 278604[/snapback]Jsem pro. Co takhle pátek 12.6.? Za me asi ano. Kdo dalsi ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 27. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2009 Už zas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 27. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2009 Už zas? Stejne uz mas zase chut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 27. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2009 (upraveno) 12.6. Kartáč Mariánské Hory 18h 1. David_B 2. Baker 3. Marosz 4. Tombed Upraveno 27. května 2009 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 27. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2009 Myslis, ze to svym prispevkem Marosz potvrdil ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 27. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2009 je to padesát na padesát... když tak ho odhlásím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2009 (upraveno) Kluci já zatím nevím, jestli dorazím. Ale jak říká Baker, chuť by byla. P.S. Jsem sice bitý Polok, ale nick mám čistě anglický. Tak pozor na to. Upraveno 28. května 2009 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2009 Kluci já zatím nevím, jestli dorazím. Musíš, chceš nám přece ukázat ty nové Frankentuna či Monstertunafranken nebo jak se to vlastně jmenuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2009 Já jim pracovně říkám Krakeny. Zatím fakt nevím, jestli dorazím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 31. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2009 Jasně pátek je ideální, budu se vracet ze služebky v Praze a tak se určitě zastavím. Auto asi nechám v rachotě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se